Pages

Saturday, December 4, 2010

Hari Bicara Akademik 2010

Assalamualaikum! 


semalam , hari bicara akademik di sekolah aku...alhamdulillah aku beransur baik drpd serangan demam selsema..... huhu..

hmm, ape result arina insyirah???

hmm , aku pnye result  6A 1B 1C ... no 5 dlm kelas 2KRK..hmm, ape pndapat korang??  
oke ke?? oke ke??

nie pndapat aku  :

rene1 = syukur Alhamdulillah sgt5 aku dapat mncapai target 6A tu...

rene2 = hmm, xpuas hati sgt coz akhir thun boleh dpt C( ujian len xkesah lah!! hehe :p) ..



apa2 pon...aku tetap brsyukur tp thun depan aku mesti wat btol2 utk trial or PMR yg real!! xnk dh 6 A je...nk up lg Insya-Allah so , no play2 lg dn aku mngkin tidak akn  mnyentuh papan kekunci nie lg utk mase yg lame...wait 4 me tau!!! hehe 




2 comments:

hamzah ian said...

pmr eh? buat betul2 dik

Arina Insyirah said...

yup..thun depn..terima kasih ;)