Pages

Thursday, December 23, 2010

patrick , patricia

hey you all!!


hmm, patrick , patricia ape tu???


pasangan sehati sejiwa ( chewahhhhh memndai je!)


mereka ialah kura2 aku....

nk thu apa kisahnya..jom ...check this out!!~


PATRICK

kura2 yg paling besar ... n paling ganas..time aku nk pgang je mesti dia tolak jari aku... aku rase masa tu mcm dia tgh ckp " ishh, tepila..jgn usik , jgn usik..kita nk men pon xsenang" hahaha... apa pndapat korang ??? adakah aku dah hilang kewarasan dgn mndgr ckp kura2?? hhohoohoho..oke2 , straight to the point saje..sbnarnya patrick dh pergi wat selamanya beberapa hari yg lalu..yup , mmg aku sedih tahap gila..amboi..melampaunya!! dh tanam dia aku dgn ghazi pon mainla dgn kura2 lain...so, aku redha jela..ajal maut kan di tangan tuhan..



PATRICIA

lain pulak ceritanya dgn patricia..kura2 betina kitorg...hmm, sejak kematian patrick..dia ni mkn pon xnk..hisyyy..tgk tu even kura2 ada feeling dia trsndiri ..apa lagi manusia kn?? hmm, baru2 nie sdg aku , ghazi n sheila bersihkan tmpt diorg.. tibe2 aku tgk xcukup seekor..uishh, apalg kn..panik la..dhla kecik..kang trpijak , nnt ikut jejak patrick lak..uil uil uil..aku pon suruh la mereka2 nie search kawasan tv...bwah bntal? dlm laci? bwh almari? xde!! xde! xde!!..mak aihhh..lagi cuak ye tak...klu xde kat situ..urmm, tngga!! tgk2 jumpala kt tngga.. naik ats ghazi dgn sheila lak brtekak psl patricia .."sheila la ni..klu letak penutup kn dia xkuar".."apa chila la, abg aji la ..nnt dia lmas mcmne?" sheila , tak pdn dgn pelat nk bertekak jugak..hahahha


No comments: