Pages

Friday, December 31, 2010

sayonara 2010 , moshi-moshi 2011

poka 2010 , privet 2011

au revoir 2010 , salut 2011

auf wiedersehen 2010 , hallo 2011



Assalamualaikum sume!!

waaa..hebat tak rene??? mcm2 bhasa rene tulis ni..Russia , France dan German! : p hmmm , pejam celik ..pejam celik... dh nk berlabuh dh tirai 2010 ni..xdinafikan spanjang tahun 2010 ni byk perkara brlaku.. xkiralah sedih ataupun gmbira... korang boleh tahula brdasarkan entry yg sblum ni kan..mcm2 ragamnya kn?! hehe..

2011


IN                                                            OUT

PMR                                                      kelas rancangan khas

3 KRK                                                    facebook

top/ best student                                      blog
                              love!


 uwaaaa..apa IN and OUT ni?! IN = masukla!! hauhauahauah  xdela maksud rene IN tu ialah perkara/impian akan rene kecapi ataupun sebahagiannya rene dh kecapi seperti 3KRK yg ada dlm snarai IN tu...

KRK bermaksud kelas rancangan khas..sesiapa yg nk masuk kelas harapan sekolah ni kenala maintainkan prestasi akademik mereka.. teringat pulak rene kt cikgu wastiah ( cikgu tingkatan 1 KRK rene) dia kata " kalau kamu dapat kekalkan diri di KRK smpai ke tingkatan 3 ..kamu mmg di laluan yg betul !" lebih kurang mcm tu la.. skang ni rene dr drjah 1 smpai la ni rene still kt kelas first xkurang , xlebih... rene dh pon di laluan yg betul .so rugilah klu rene persiakan hal ni kan..plus rene berusaha lebih lagi + mohon kpd Allah SWT  dan Insya-Allah result PMR rene = great..Insya-Allah... korang must doakan rene jugak taw!! hehe pksa org pulak dia!!

OUT = keluar ataupun perkara yg akan keluar dari diri rene wat jangka masa yg lama tp bukn selama-lamanya oke?!

kenapa blog ada kat OUT??

huhu..rene rase pilu sgt5..rene dh la bru wat kan blog ni..dh kna tnggalkan..tp rene kena jugak berkorban utk impian rene yg tadi..klu ada masa , rene tulisla entry ya..hehe..ouh ya!! thun depan birthday rene ! jgn lupa wish!! xkesahla kt komen ke , kt suara halus ke...hehehe ;)

love pon kena out?!

eh mesti!! kita belajar dulu..ataupon bercinta dgn buku!! yeaaaa!! rene nk tuntut hadiah drpd "encik ahmad" percutian di mana sahaja syaratnya rene must away from love!! it easy as ABC larh cabaran tu... =)

hmm, oke hari ni rene xlupa jugak harijadi bro rene , gigi besi and my beloved teacher Pn Aziah..
 
When you walked into my heart
You also entered my soul
On your birthday i want you to know that....
I love you more than ever day after day



2010 sudah , 2011 sudah , IN and OUT sudah , bufday sudah ... HMM APA LAGI???

ouh! ouh! ouh!

AZAM!!! hehe...xketinggalan jugak! tiap tahun bru je org citer psl azam.. azam ..azam ..azam....
apa azam korang??

azam rene ..uhm..uhm...let just keep it as secret oke?! shhhhhhhhhhh!!

sayonara 2010 , moshi-moshi 2011

dan korang..

HAPPY NEW YEAR / SELAMAT TAHUN BARU!! =)


DARIPADA RENE


XOXO!

No comments: