Pages

Thursday, December 2, 2010

wajib! wajib! wajib!

Assalamualaikum...

elo , readers!!

wowwww...lamenye rsenye aku xpost entry..hmm, pejam celik, pejam celik ...dah masuk buln Disember.. hmm, xcaye btul aku.. anyway , sejak kebelakangn nie..aku ade byk prkara yg wajib dibuat.... like latihan utk PMR , tgk citer "cruel love"(hehe), men game " sorority life" kt fb (agagaga)..hehehe..sibuk kn?! :p



hari tu , aku pegi tgk wayang with my cousin n siblings.. citer ape??? citer NGANGKUNG!!! woooo



citer nie mmg bez + syok sgt5!! hehe..pecah perut tgk citer nie.. seram?? hmm, xsgt tp lawaknye adoiiiiii.. hahhaa ... citer nie mmg WAJIB TAYANG!! hehe :p



skang nie klu on je FB... mesti men game sorority life!!



hishhh, trpngaruh pulak dgn citer hollywood!!! bukn pe , klu on9 FB mesti cepat bosan! so , aku carila game yg bez2 cket ..selain game nie , aku jugak men "word challenge" or "word twist" yg sgt5 lah mncabar !! pape sorority life mmg WAJIB MAIN!! agagga ;)



selain tu,aku sibuk  tonton citer Cruel Love!!



entah tibe2 je aku suka tgk citer korea!!! hmm, mungkin dbbkan jln citernye yg sgt lah mnarik+dramatis tp xmngarut dan xmeleret mcm sesetengah citer/drama yg ade di kaca televisyen... citer nie aku tgk setiap mlm Isnn hngga Khamis kul 10.13 , di astro KBS(391) ..  so , jgn sekali missed citer nie coz drama nie WAJIB TONTON!!! huahuaha :d


Okelah..aku rase cukuplah entry utk mlm nie..walaupun mlm masih muda tp cik Sheila sdng mnunggu aku kt atas!! haha, cian die!!

oke , dear readers .. good nyte!!

XOXO

No comments: