Pages

Thursday, January 27, 2011

ceti oh ceti

stelah mmgang beberapa jawatan dlm koko.. rene jugak seorang bendahari kelas..

bertrus-trang  jawatan yg rene nk elak slama ni ialah bendahari sbb kna pgang DUIT BANYAK
..tinggi risiko tuh..tp cikgu dn kwn2 telah mmberi 1 amanah+tnggungjawab yg besar .. so , rene akn trima dn jlnkan tugas ni dgn spenuh hati!!

minggu 1 & 2 rene kutip duit okela... 
normal saje... xdepape yg pelik..
rene minta duit , org bagi
dh diberi gelaran baru " along & ceti"
 baiknya classmate rene ea?!


minggu 3, pelik sikit..mase tu , lepas rehat time english, rene tgh buat essay then rene bru tringat yg syafiq nk byr duit kelas..entah nape entah , sebahagian  classmate laki pndang rene ( rene mmg tak boleh org pndang! nervbes dibuatnya!!!) ish nape diorang pndang ni..ade xkena ke?? 
dh smpai kt syafiq ..rene tnya la " syafiq , nk bayar duit kelas tak?"  then , sume classmate yg pndang td ketawa... ketawa klu ingt dunia xpela..ni .ish ish ish.. rene pelik jugak nape , diorang gelak?! then , nk mnjawab persoalan , rene pon tnyalah diorang... nk thu diorang kata pe? ni dia...
arina , ko dh jd mcm real along! ...ko dtg sini , mcm nk bunuh org je , last2 minta duit ..mn kitorg tak gelak!

rene  : ??? yea ke??

boyz  : btulla!! dengan muka mcm tu..urgh gerun dibuatnya!!

rene  : gerun sgt ke?? dh la ..mls nk layan korang ni..

diorang ni kn ..ckp mcm rene ni hantu pulak!! *hisyy ..meremang pulak bulu roma hhohoh..papepon  rene tetap blur+pelik ats apa yg brlaku.. XD



3 comments:

miss atie said...

actually , mereka ini lah hntu kudd . hahahah . =)

Arina Insyirah said...

hahahha..rite!!

Adzeem said...

hahahahahahaha .
add0ii ~ xley bla la alkisah ni .