Pages

Thursday, March 3, 2011

stress ?? ouh yezz!

hye! asslamualaikum!!!


rindu sama rene tak?? haha..apela rene ni kan.. tanya benda bukn2 lak... semlm harijd cik rena . hari ni bru rene bg dia hdiah.hoho. dia pon ade blog gak klik sini ..urmm,  lately ni rene asyik citer benda sedih je kn??  dh2 tutup citer sedih tu dan mulakan dgn episod hepy!! serius tgh happy skang ni . hahaha ( gelak mcm doraemon!)  hmm , entry hari ni , psl stress.. stress ke kamu??  rene..hmm , jgn ckpla.. hari sabtu ni hari sukan then selasa lak ada ujian1..hmm, klu korang stress ape korang perlu buat?? mcm2 jugakkn cara korang usir stress ni. entry kali ni bukan tip utk hilangkn stress coz tu korang boleh search at yahoo/google. rene nk share mcm ne rene hilngkn stress.


FOOD IS MUST!!!

makan memang BUKAN cara yang sihat/baik utk usir encik stress ni tapi pandai-pandaila kita kawal kan?!


tadaaaaaaaaaaaaa...




  Rene ♥ chocolate cadbury ~ diary milk
penting sgt5!!! klu rene tgh tenggelam dlm emosi ! sob..sob..sob!! tp kdg2 tuh rene bru mkn cket esok nya dh tinggal setengah... urgh , "who eat my chocolate??" then , sume tak mengaku! oahhh... dtg balik encik stress...







  Rene ♥ cheese cake!!!!
yang ni kdg2 sajaa rene mkn.pling bez secret recipe punya!! yummmmmss!!!.. tgk pic ni ..huihh..rase mengidam pulak . haha. !! 







Rene ♥ roti gardenia butterscotch!!
" sungguh enak dimakan begitu saja" mmg btu3 sedapppppl!!  mula2 ayah rene yg mkn roti ni.. rene tanya sedap ke??  then , rene pon cuba mkn..uishhhh..jatuh cinta btul!! nila peneman setia rene selain encik chocolate.. ayah rene klu balik dr kerja je mesti beli roti "sedap"  ni.. kdg2 tuh rene xsempat mkn.sbb cik sheila conquer roti tuh.. klu tak nnti dia merajuk . sush rene nnti. hmm, klu rene mrajuk pulak sape nk pujuk?? huhuh ..kesian rene...




ade 1 , 2 , 3 , 4 , 5  benda lagi rene nk share sbnarnya tp masa mencemburukan rene..hoho~
so , wait for another entry from me oke , dear readers?!! ILYSM . xoxo!!

2 comments:

Aisya J said...

Suka butterscotch jugaa :)

Arina Insyirah said...

sedapppppp...sbb tu suka!