Pages

Sunday, June 12, 2011

shhhh..jatuh cinta lagila...

Assalamualaikum....heloooo uooolllssss...

ape mcm cuti anda?? tibanya hari sok..berlabuhla yea tirai cuti-cuti cinta korang..ulksss..pgi sekolah..hahahha...gelakkn org , aku pon kena pegi..mcm xcaye jer..huhh...rindu giler la kt skolah...(chewahhhhh) hmm, mcm2la aku wat  sepanjang 2 minggu nih pegi shopping , tgk wayang , mkn2 , wat folio yg "tak terkira tuh" , baca novel , mcm2 lg and tgk citer korea secara marathon...hohooh..nila yang wat aku jatuh cinta "lagi" nih...hahaha.. sebelum ni tgk citer korea ..minat tu mmg minat tp xde la fanatik macam skang nih... dulu aku mmg giler satu citer korea nih..

 brtajuk Stairway to Heaven..bez sgt5 la.. suka lagu dia..Bi Go Ship Da. 20 cd aku tgk dulu..ulang byk kali ..xbosan pon...

skang nih..tgh gila kn nih

p.s ..thula citer lama..xslahkn aku bru tgk skang...ada org tuh emo sgt..kata aku ketinggalan..adoii..aku gelak jer..oke tutup buku psl bnda nih..klaka bila ingt balik..

aku suka watak yang paling diam dlm citer nih...korang dh dpt guess nih...ni klu diaa...



aku sempat lagi cari benda ni dlm almari of books and magazines and also novel..hahaha

jatuh cinta dgn KIM JOON!! aaaaaaaaaaa!!!

tergugat iman aku..hoho...istighfar byk2 arina..

yang kedua...jihu..haha..or nme btul dia KIM HYUN JOONG..

aku suka lagu because i'm stupid... and one more time.

mula tuh, aku tak tgk sgt maksud lirik lagu dia..bila baca .bru fhm....(mmgla bru fhm cik rene oii...hang tuh bukan blajar bhsa korea)

mcm nila bunyi nye..

aku benar-benar bodoh,
kau yang hanya pandang orang lain ,
pasti tak fahami isi hati ku,
kau tak perasan kewujudanku,
sampai memori terhadapku kau tiada,
hanya kau di mata ku,
semasa kau berjalan melepasi aku,
aku masih gembira,
walaupun kau masih tidak fahami isi hatiku,
aku patut melepaskan segala-galanya dan pergi dari sini,
aku teringin sangat melihat hari,
Aku rindu padamu tidak terucapkan,
aku menahan hati yang pedih setiap hari,
bersendirian aku menangis untukmu,
bersendirian aku merindukanmu,
aku cinta padamu,
aku sedang menunggumu...

ade lirik aq missed kodd...kla, dh 10.10 nih...got to go readerss.
nytezz =)

6 comments:

nada hanis said...

i pun sukaaaa tengok drama korea. cuti sem ni, i dah khatam 4 drama korea. hehe. walaupun drama korea tu menipu ja banyak, tapi tengok jugak. ketagih. heeee

Faraa Eiman's said...

yijeong lagy cute la ! haha ;p

mr pot n mrs lat said...

nice entry .
like it <3

: MRS LAT :)

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

aishiteru ..haha .

Arenn :) said...

Hyun Joong's wife here xP

Arina Insyirah said...

nada hanis : hahaha , yea ke?? dh ketagih tuh..

faraa : yijeong tuh cute sgt ..xbest..hahah

mrs lat : thanks.

arenn : :p..haha...