Pages

Wednesday, July 20, 2011

meow-meow ;)

Assalamualaikum.


hye korangsss sume..woshhh. apa lg kejutan yang belum aku terima lagi?? ! mcm2 jadila lately nih... apa yg aku rasa..ouch! ouch! and ouch!! auwwww...sedihnya..tapi Alhamdulillah..aku ada family yang sgt memahami and kawan2 yg sntiasa bg smangat...huh..trharu seyh....hmm, dgn adanya diorng aku tabah dan sabar mnghadapi dugaan hidup ini... hmm, skang aku nk story pasl meow-meow....heee.. actually seyez aku takut sgt2 dgn kucing!!!..yea..ia makhluk tuhan yang sgt comel and tak patut pon ditakuti but enthla bg aku..errr..= =' ..hhe...tapi..baru2..nih aku telah memberanikan diri memegang kucing!! baby persian named abut a.k.a mr serabut..hahha..klakakn nama dia?! abut ni maisarah my friend punyee....

let's juz say it love at the first sight..chewahhh..
first aku tgk dia kt  banglo kayu mewah "dia"..hoho..tgh sedappp tido.comell gilerrr..mata dia pejam celik..pejam..celik... agaknya dia pelik..napela rene tenung dia semacm...then ,  aku ckp kt sara..weyh..nk try pegng n dukung dia...aisyah pelik jer..dia thu yg aku tkut dgn kucing tmbh lak aku kn asma... aku kata  takpela smpai bila nk elak drpd kucing ..lgpon aku tak takut sbb ni baby..klu yg dh besar..sorry ler..kirim slm la aku nk dukung..huhu..


wohoo..hati tgh cuak tuh..takut jatuh jer mr serabut nih... and.aku kn bela arnab  named encik ojaz..rupanya arnab and kucing mmg berbeza!! kucing suka kita peluk dia , mnja2 dgn dia ..dukung dia..arnab jgn hrpla nk wat mcm tuh..pegang jer dh mnggelupur...pernah satu hari tuh encik ojaz TERcakar tgn aku..huhu..sdihnya..org nk men dgn dia ..dia wat kita mcm ni pulakk...


serius comell...errr....aku rasa nk cium2 jer..abut nih.... yang ambek gmbr ni azira azman... dia ni lgla..cat lover! hmm,  abut nih pelik cket bila org xsedia lg nk ambek gmbr dia pndang elok je kamera...bila aku dh sedia dia pulakk pandang tmpat len..trpksa laa..azira wat mcm2 jnis aksi nk tarik perhatian dia...kesian lak kt azira tp xpe hasilnya agak memuaskn..hehe..



main mata dgn abut..elok jer dia pandng mata coklat besar aku nih..agak2 dia dh jtuh cinta ker dgn aku?...yang pasti aku dh.....hahahah...meow-meow...;)



5 comments:

soooooour said...

lebatnya bulu...meh bu;u sikit..nak wat baju...heheh...

Ila said...

bestnyer main dgn kucing time hati tak keruan ek..hilang semuanya

AdaApe..? said...

love cat :)

AAJ said...

go rene....
fighting!!!
- AAJ

Arina Insyirah said...

hehe..a'ah :)