Pages

Sunday, August 14, 2011

ouh , tidakkk !!! huhu

TRIAL PMR 

18 OGOS 2011

(yakni lagi 4 hari lagi..dup dap dup dap)


Assalamualaikum para pembaca sekalian :)

.setelah lama menyepikan diri ....muncul jugak cik rene ea...lame kodd aku xupdate..huhu...dh bulan ogos dh pon..dh 14 hari berpuasa...start je bulan ogos nih..huihh..makin berdebar diwatnya!!errr..byk benda aku nk story mory ni sbnarnya tp enth ttibe jer hilang sume benda aku nk citer...adoii  ...hmm, seperti yg tertera di ats ...yup dats my trial date..and aku ley dok ketak ketuk keyboard ni dengan plaster fever lg..huhu...tanpa brperasaan ..last2 result kluar aku yang errr...baik xpyh doakan mcm tuh..hey! tgh berperasaan la nih..aku bru jer lpas study geografi taw! subjek yang paling aku minat..ecee..hmm, smbung balik..so skang ni agak jarang blogging..truk la aii..klu dbiakan mcm ni..brhabuk ler blog kesygn aku huhu.. :(


hmm, currently aku KL skang ni.. dok rmh my grandma ..3 hari dah kt sini...since hari jumaat..n aku dh missed kelas pagi n petang aku.hari sabtu.huhu..and Alhamdulillah aku baru je sihat...since hari khamis rase xsedapp badan...exam fever la katakan.. seblum dtg cni..sempat lagi babah pesan.. "dik , jgn lupa bawak buku" heheh ber"adik" lg tuh..manjo betul!! adik dh berderet kt bawh...ayah aku ni byk nama dia pnggil aku..kadng tuh erin , kakak , arin...n ADIK!! hehe..ouh okey. komersial break dsituh. continue!  "yea, tgh siapkan buku la nih..errr..geo..math..bm..sejarah.eh, exam first nnt seni..nk bwa gak ke buku teks seni nih? err...bwa jela..." ley lak aku bermonolog masa nih..padahal ayh aku suruh cepat..emergency kes punye pasl "dah siap, bah".. " adik , nnt kt sana pegila beli baju raya" ..huh?? serius ayah aku  ni??? sunpah! aku tak trfikir lagi nk beli baju raya!!!.aku kan nk trial!!..aku pon tragak2 la nk jwb last skali. . " haa..yelah bah.." orang kata rezeki jangan ditolak . hehe :p

so , smlm bertarikh 13 ogos ...cousin aku nih...gegurl sume nih ajk aku pg shopping..caye tak?? aku tengah err..separuh mati terlantar kt tilam akibat exam fever..diorg ajk aku pegi shopping ? aiyo. bia bebeno? aku mula tu tolakla..xlarat eden nk berjalan sakan...akhirnya aku tewas dgn nafsu aku  sendiri..hohoo...shopping punye pasal kan??... excited btul diorg nih...aku pon ley la hepy gak...yang aku tak berkonan nih adik aku nyibuk sama.. abg ghazi..err..awk tu dhla laki..nk mnyemak gak dlm gegurl punye shopping spree.. aku mula tuh xyakin je dia ni larat...memndangkan dia pon berpuasa..tgk hyper smcm jer..hmm, bwa jela...budak nih...
tu pon ado gak kokangannye...( hehe..trpngaruh dgn loghat my grandma..) nk singgah mydin pulakk..eden nk pegi sogo..ado sale la katakan.. syg punye pasal..ikutla... aku tgh exam fever...so , xlarat la nk ikut dia ke hulu ke hilir... so , dokla tepi tuh menunggu..lmonyo bdak nih shupping!! eden dh xlaghat nih!! tgk jam..dh nk dekat sojam kt mydin tuh!!!! bengang jer..sabor rene! sabor bebanyok... akhirnya selesai jgak urusan kt mydin..alhamdulillah....nk otw pegi sogo nih..ttibe hujan lebat pulakk.. TETIBE weyh!!! dak ghazi tu pulakk TTIBE pening kpala..tak larat!!!! so , konklusinye aktiviti shopping pada hari ini dbatalkan...errghh. bengang giler aku = =" sia2 jer aku kluar.. baik aku aku dok santai ats katil bukak buku sejarah :p

hmm, tulah storynye byk lagi sbnarnya tp ayh aku nasihat kn aku jgn dok ngadap lamo sgt laptop nih..sekadar nk release tension xpolah...hehe..yolah..eden nk berundur la nih... hmm, chop2..pasl trial exam aku mcm mano nih?  dh cuak sgt2...huh..harap sumenya berjalan dgn lancar..amin..
.
.korang...
selamat berbuka..hehe...bru kul 5.33...buat brsabor yea..  eden nk smbung menimba ilmu nih.

farewell =)


mood : genap 3 bulan kita tak berjumpa..harap awk baik2 je kat sana :)


No comments: