Pages

Friday, August 19, 2011

thanks teman cik rene :)

Assalamualaikum all fellas : )


wowwwww..baru skang aku ley mngadap ini komputer..hoho..last entry xde pic coz pkai cousin nye lptop.....at last..hari ni cik sheila and abg ghazi kita ade kt rmh so , kenala jaga dua org dak gemokk tuh..hahahaha...nakal sungguh...keletihan kodd..ni baru jaga adik2..blum anak2 lagi..ooouupsss...haha..akhirnya aku ade cara nk senyappkan diorg ..zippppp their mouth wif  dvd citer hantu trus trduduk diorg kt depn tv tuh..owahhh...such a relieves.. skang ni aku baru abez bbrapa paper...sejarah tadi..tak dpt nk dgmbrkan perasaan aku lpas jwb td...huhhh...

oke..skang dah 2 hari aku tak KESEPIAN and ttido kt bus stop ( hehe)..coz what?? haha.. of cozla sbb ade peneman kn?.. ouh sblum tuh..FYI. start jer bulan puasa balik skolah pkul 12.30. but along dtg jmput aku and asiyah about 1 mcm tuh... xde la lame sgt kn? hmm, but sometimes aisyah xdtg skolah..so , agak boring mnunggu kt bus stop tu sorg2...and mkin lme mata ni pon scara automatik nk trtutup.choiiii.bhaya btul..haha .

oke. smlm lak hmm, aisyah ttibe sesak nafas..punyela cuak aku..mse tuh bru je otw nk naik kels..ttibe trserempk dgn jaz..dia ckp aisyah sesak nafas...aku brlri sepntas kilat..nk tgk keadaan dia.trserempak dgn mr HERO aisyah, naim (hoho..kantoi.korang.)..muka dia pon lg cemasssss...wowww..time tuh kita ley nmpk ksungguhan seseorg laki nk kt seorg prmpuan.....waa..cayala lu naim!!! ouh smbung..keadaan aisyah trukla jugak..aku dh panik..trgetar-getar pgang fon ckgu md ross nk tlefon ayh aisyah..heroin pada hari itu ialah cik aina aqilah and syahirah sbb diorg nih angkt cik asiyah smpai kt bilik rwtn..woww..giler kuat..perhh..tabik la!! ..and ade org tuh nk nngis..hahaha..spela tuh..yea, cik rena?? ade pulak dia tduh aku nk nngis..hey..sy kuat oke!! muahahah..

smlm punye smlm pulakk...mase tuh otw nk pegi pagar besar skolah..nk balikla...tgh syok borak dgn aisyah ttibe ade lelaki jalan sblah  aku...aku pelikla kn ..spe la brani2 nk jalan sblah aku nih?? selamba betul! mrh nih! nk kena shoot kpala dia nih.. tak pon karate buah pinggang dia... aku toleh  dr bwh smapai ke ats..ehhh..larhh KD..rupenya...muka nk mrh yang dh mcm singa tuh brubah muka cik rene yang asal...yg comel tuh..haha..muntah cepat!!!... seyez aku ingat dia dah balik..yelah..lately ni kitorg mkin renggang...so, rene tak trkejutla klu dia tak tnggu rene balik. 

dia pon jalanla dgn rene n aisyah smpai kt bus stop..lme jugakla kitorg borak2.. aku dgn asiyah penat brdiri carila tmpt yg kosong..ade tmptnya but 2 org lelaki ni sgt2 lah tak gentlemen..diorg pegi conquer tmpat tuh!! sorang hujung sblah kiri ..sornag lagi hujung sblah kanan..hey!! tak reti nk ketepi ke? kami nk dudukla!! jerit aku dlm hati... tgk diorg xnk brgnjak trpksa la dok tgh2 tuh..errr..bengang jer...rene dgn laki yg sblah kiri tuh xdela dok rpt sgt..nk rapat ? matila kau kena karate dgn aku!! wcahaaaa!!!! KD  nmpk dia trus ambek tmpt sblah rene..chehh..konon nk protect la tue?? hahaha..dia dok jer..lme cket mamat xgentlemen tu pon blah...

memndngkan smlm aisyah balik awl ..aku ingt kesepianlah aku kt bus stop tuh..urmm... mesti boring..mcm2 lah aku pkir...dh smpai kt bus stop tuh aku dudukla..selak2 buku sejarah..coz esoknye ade paper..skali aku disergah..oleh seseorg....KD la sape lg.. klu bukn KD dh lama aku wachaaaa dia...hoho...dlm hati aku..dia nih pandai beri salam tak..dia mcm dh bace apa yg aku kta dlm hati nih..trus dia bagi salam..makk aii ..pelik bebeno..dia dgn selambanye ambek tmpat kt sblah then dia tnya "exam sok apa" aku jwb"sejarah.nmpk sgt tak prihatin"..dia jwb " sejarah jer?sblum rehat ke  slpas?"aku jwb" mnla org thu..usahala klu nk thu , usaha tngga kejayaan" dia jwb" tgh usahala nih..usaha tnya dia"..aku diam..yea..dia mmg suka mnjwb..

then, kitorg wat kuiz..errr..sume soalan aku tnya dia dpt jwb..syabas2..chehh..dlm blog ni jer aku puji dia...arituh tak pon...aku kata mcm nih" soalan senang ley la jwb" dia jwb " ouh asl org ley jwb jer soalan tu senang la?"....sekali lagi aku diam...heyyy..penat aku mlayan dia nih..dhla masa tuh aku tak bersahur...sabor jela....at least aku ade penghibur kt bus stop nih... tu lah storynye...pnjang jugak entry nih...hohoh . trtnya-tnya tak spe KD tuh?? someone special  or sekadar temn biasa? haha..tnggu jela next entry ;)

to KD, thanks teman and layan perngai giler2 cik rene...hargai sgt2 =)

No comments: