Pages

Thursday, October 13, 2011

between us its over!

yeah , semuanya antara kita dh tamat! 

putus! putus!putus!

ZZzZZz..hahha. ape aku merepek nih?
seperti mn korang tahu pmr dh tamat 3 hari yg lalu.. officially tamat pd 11 oktober 2011 lalu.Alhamdulillah..wooowww..merdeka sudah, mereka2 yg lahir pd thun 1996.....hooorrayyyy!!

ignore my eye bag.hee ;)
sblum pmr , tak sbr sgt nk habiskan coz pkir benda-bnda yg akn dbuat lps je abez pmr..mcm2 dh ni dlm kpala aku...start projek penulisan dgn danial , luangkan masa dgn kwn2 , tgk citer korea scara marathon , dating dgn encik bloggie aku nih n mcm-mcm lgla...mmg xsbr nih... ouh bbrapa hari sblum exam pon aku deactivate facebook.. mmg sngaja aku buat mcm tuh. mmgla facebook antara jln komunikasi antara manusia tapiiiiii...klu korang dh rindu someone tuh(dtujukn utk sume ea)....give her/he a msg or call.. bukn menatap wall dia jer ...erghhh = ="
 and
selepas je abez...well,  sangkaan aku meleset sama skali..... apa yg aku rasa skang.. bosan ya amat... smlm aku abezkan sisa2 masa aku dgn mngemas sgala kertas2 latihn , tuisyen dr thun 2009 smpaila skang  yg aku simpan.. makk aii..tinggi bebeno..krts2 tuh aku ingt nk kitar semula blik..hmm.. rase pelik sgt bila tak dgn buku yg berkaitan dgn sekolah , belajar n buat kerja skolah.. seriously!!! rasa mcm dh takde matlamat dh~huhu.. facebook pon dh activate blik..bosanlaaa....dgn kerenah mnusia yg pelbagai jenis..sume nk dluahkan dlm fb .. aiyooo..jgnla hidup dfacebook kn..bukn ke elok jd diam2 ubi berisi drpd jd sprti tin kosong?... enjoy ur life la..=)

5 comments:

Kathy Tuah said...

best la ni dah habis pmr? hehe..tapi xpe, bnyk lagi benda yg berfaedah selain fb..rasanya berblog better than fb ^^

puteribalqisomar said...

ingt dah clash ngn KD . terperanjat aku -.-

Shiema Yahya said...

dah habes pmr . lega gile arh . haha .

Arina Insyirah said...

YUP! BTUL2 , KATHY TUAH.

Arina Insyirah said...

HAISHHH..HAHAHA..AYAT GEMPAK JER..kn poe?!hee.

bolehla leganye..