Pages

Friday, October 14, 2011

Pizza Hut with THEM♥

hari semalam...

kita meraikan satu majlis bersama-sama...
kita ketawa..dan saat itulah yg mnggembirakan hati kita...

hari ini ...

kita mengenang kembali majlis smlm...
kita teringat dan saat itulah kita baru mnyedari bahawa kita sudah berada di penghujung jalan...


sejak bila pulakk aku jadi puitis sgt nih??...FYI ,,i'm not copy paste this thing...bnggala sgt =)

3 KRK CLASS PARTY

VENUE : PIZZA HUT
 

okey..memndngkan pmr sudah pun tamat. jamuan kelas ofcozla ptut diadakan. yea, and org brtnggungjawab mnguruskan nye is ME. haha. mlsnya. . syukur Alhamdulillah. aisyah nk handle mjlis tuh 70%. yg slbihnya akula. fuhh.nseb bek.dh ley tarik nafas lega dh nih... tp aku takdelah goyang kaki. kesian cik aisyah aku. hoho. tolongla setakat yg termampu. spt teman dia survey2 tempat n makanan.

jamuan start pkul 3 ptg..but aku n aisyah kena pegi awl sikit dlm 2 .40 mcm tuh ..tapi......aku balik sekolah pon dh kul 2...jalan kaki plak tuh.aiyo.letih2. aku nk bersiap lg.huhhh. bape minit tuh. aisyah dh risau takut aku siap lmbt. lg dia terkejt bila aku ckp aku tak ready bju lg . lagi la ..huhu.aku ni wat dia suspen jer. okeyp.smpai rmh je aku trus selongkar almari mix n match apa yg ada. ingt nk pkai selendang. aduss.nk lilit sana sini. tak sempat nie. pkai jela tudung awning tuh.senang. tak payah gosok . hee =)

smpai jer kt piza hut. tugas mngorder sume aku serahkn kt aina ...pndaila dia nk uruskan. aku keletihan. dh la tak mnyempat nk rehatkan badan... aku bersyukur la ada ramai kawan nk bantu. azim jd akauntan sementara. dan  aisyah lak jd party planner.bgus2.mcm nila kwn .


Aishiteru , Madam Lina  or Pn Amalina Salleh. we love you so much!!


yummm yumm!!



soup of the day! sedapp mkn ketika masih panas ..  :)


roti ni fevret aku.. terasa sedapppnyee...byk aku mkn...org tak mkn je aku rembat..hahah..kuat mkn kn?! kalah dgn 9 nafsu aku..huhh..taubat2..


haa..aku dpt mkn slice jer yg ni!! sedihla! merajuk! mkn hati! haha


kesedapnmu takdapet den nk meraso!

hmm, bgus jugak sume pilihan aina nih... syukur2...gmbr desert jer aku lupa nk ambek gmbr..knapa? desert smpai jer..aku trus ngappp..hahaha ..gendang gendut tali kecapi , kenyang perut suka ati . heee. ^_^


hehe. bonda trsyg kena tutup mata... kami kan budakk nakal yg pasif :p


yeahhh..kami kuasai tempat ini...besh2.


 with my sweethearts... gegirl2 aku...muahmuahmuah!! hee. syg korang.


rene with ayuni , faizah , cik rena , diyana and adilah.


rene with samyukhta , jazfritina n cik aisyah yg suka mnyelit..hahahha.


gadis bloggie kena suap dgn bonda ..hip hip horraaayyyy..haha. jgn jelez eyka zuhairi..sekali lagi aisyah mnyelit.hahhaha. xkesahla. bonda mmg baik sgt2..selalu bg nasihat yg berguna kt kitorg...tegur  bila kitorg wat silp.


huh? adik sape nih??? nama dia faris daniel. percaya tak yang dia nih brumur 15 thun?? nope rite. aku pon kdg2 lupa yg dia kwn aku. dh mcm adik aku dah. bonda pon ckp..brother-sister.





princes of 3KRK..rmai lg sbnarnya...tp tak dpt nk dtg.. sume ni muka jer mcm ni prangai giler2 gakla...terutama yg kanan sekali tuh.. we called him "mokk"...bukn sbb dia gemuk kayy.. sbb dia selamba dlm apa jua hal n kinda cute .



princesses of 3KRK..ada bbrapa je org tak dtg. prmpuan lbih rmai drpd llaki. bdak llaki brbju kining itu "UNKNOWN" haha..dgn girls je nk ambek gmbr bila time boys trus lari. pandai btul. bijak2.


an enjoyable moment eva.
we love you, Pn Amalina.
thanks for teaching us.
have a safe journey
and
take care yourself
at Makkah. =)

4 comments:

Anonymous said...

hey there rene. shouldn't it be princes and princesses? ;)

Arina Insyirah said...

haha.yup! exactly! thanks!

Anonymous said...

no biggie rin rin :)

Arina Insyirah said...

rin rin.?