Pages

Sunday, October 30, 2011

p/s : I'm totally taken......

okey , kita sambung blogger dipertikaikan.
bagi aku blog ni seperti public diary.
aku tulis apa yang aku nak.
aku luahkan pendapat/tanggapan aku.
release stress.
aku taip perkara-perkara yang aku tak boleh luahkan secara *giler-giler* faham.? like *specialcasepunyathing*
aku post entry dalam blog dan ada pembaca setia.*hargai sgt5..lebiuwww
reader yang bagi respond balik satu bonus bagi aku*lagi sayangggg


seriously aku memang jatuh cinta dengan encik bloggie aku nih.
adakalanya kan aku hanya merenung kat blog aku selama yg mungkin.
tak buat apa entry pon just refresh blog aku ni berulang-ulang.
expecting akan ada bnda baru akan jadi 
*org tinggalkan link kt shoutbox ke
*org komen ke
*brapa org reader dtg
*follower brtmbah ker..*kenyitmata
betapa angaunya aku kat blog ni..dah addicted payah sikit nak elokkan nih.
tu yang buat aku tersenyum sorang2 depan komputer*kdg2 *bukti masih waras


blogging membantu aku dalam banyak cara.
macam aku kata kat ats tadi "release stress"
100% true. tak tipulah. 
kadang2 bila berblogging kita lupa semua bnda yg pahit kita alami.
macam terapi. cuma blogging lagi best sbb free dan senang.
so , go  for the blog therapy.=)

aku jugak dapat mngasah  penulisan aku dalam blog.*wlaupon kdg2 pkai ayat campur
aku dapat berkenalan+bergaul dengan orang yg sama minat dgn aku.
blog aku mencerminkan diri aku. *takde unsur hipokrito dsini.
 segala keptusan hati yang mudah berubah, personaliti aku yg pelbagai and my daily dosage of drama semuanya ada dalam blog ni.
not100% my life story dsiarkan dlm blog. aku pun nak jugak ada kehidupan privasi yg sndiri.
  dan
post entry ni kadang2 mcm confiding dengan kawan rapat tapi berhati-hatilah
sebab apa pun yg kita cerita akan menjadi public knowledge.


yeahh..itu pendapat aku . blogging ada byk faedah yg tertentu. yang psti bukan untuk publisiti murahan dengan mnjual kisah hidup sndiri. ^_^

p/s : I'm totally taken my bloggie is my boyfriend =)

No comments: