Pages

Saturday, October 29, 2011

Tag game.

 Assalamualaikum. hey guys.


 today rene kena tag. thanks to cik cik kira.


setiap games ada rules tak?? so , read all the rules below. =)

Rules :You must post these rules.Each person must post 11 things about themselves in their journal.Answer the questions that tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.You have to choose 11 people to tag and link them on the post.Go to their page and tell them HIM/HERNo tag back!No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.


11 perkara pasal Rene,

  1. mempunyai hobi baru duduk depn komp smbil gelak sorng2. *masihwarasokayy
  2. manja dgn kwn2 tp dgn tegas dgn adik2.  *kakak mithali
  3. sensitif orangnya. *pleasetakecareofmysmallheart
  4. badan kechik tp kuat makan *seriously 
  5. suka mndiamkan diri bila merajuk *ngada-ngada
  6. benci dgn org yg suka mncarut.
  7. tak benci couple cuma menyampah jer *seriouslyIMEANTIT
  8. bukan jenis orang yg 24hour dgn fon. 
  9. pape perkara depend on mood  *seriously satu tabiat yg sangatla tidak mmbantu dalam kehidupan. dlm usaha utk get rid of it.
  10. love my pet so muchhhh <3
  11. suka berangan brjumpa dgn org mcm Burhanuddin Al-Helmy. *actually dh jmpa dah cume segan :p



 oke..huhh..payah gak nk smpai 11 ni walaupun sume pasal diri aku sndiri..
dbwh ni soalan yg cik kira bg kat rene. 



1. no surat beranak .

*err.seriously? . haha.AC**0**
 
2. no . telefon umah , bukan handphone . hahahaha3 .

alaaa...*privacy lorh. sorrryyy

3 . alamat rumah jiran depan rumah anda .

 *again.seriously . watpe? ngurat abg? haha. No,13. done! tu jer wajib tahu.

4. ehh2 , name korang ?

 Arina Insyirah Aris Fazil

5 . suke kaler hape ??

 merah jambu , ungu dan biru!

6. kalo anda sesat dalam hutan , ape yang anda pilih : handphone , beg duet , or obor ?

handphone * line kat hutan kdg2 lagi clear drpd kt city..hahaha


7 . peberet lagu korang ?

apa pon boleh. haha~

8 . senarai name bestfriend anda .

Azie
Esah
Rena
*errr..klu nk snaraikan sume full satu entry pasal best friend jer. *ececece

9. kawan atau pakwe ?

kawan*duhh..lg mahu tnya although xwish diorg sblum tido..still FRIEND most important thing 

10 . matlamat pade usia 20 tahun . 

study kat luar negara i guess..dlm M'sia pun okey gak.

11. awak sayang saye takk ??

sayang sgt!!! *err..not less k. xley bg soalan yg sush lg.hahaha

oke my turn.. my 11 questions.

  1. apa benda perkara yg paling korang minat.?
  2. apa cita2 korang masa korang kechik2 dulu,?
  3. pernah tak korang kehilangan org yg paling rapat dlm hidup korang?
  4. kalau dberi peluang , korang paling nak pergi ke mana?
  5. ada tak stuffed animal yang korang sleep with? haha*fhm ker ayat manglish aku nih.
  6. jenis kereta apa yg korang suka?
  7. ciri manusia yg paling korang bnci?
  8. pekerjaan yg paling diimpikan?
  9. pujian terbaik yang pernah korang dapat?
  10. cara terbaik utk relax?
  11. makanan yg korang wajib beli bila keluar rumah?,

huhh..dan mngsanya ialahhh..


  1. DANIAL
  2. BALQIS OMAR
  3. FARIZAH KAY
  4. IZZATI SAHRUL
  5. SITI NAJIHAH
  6. MUNIRAH
  7. FIRDANI
  8. NANA
  9. LISA
  10. NANAKIMIE
  11. EMILIA

selemat mnjwab ^_^

8 comments:

nanakimie said...

thanks dear..t nana jawab yer....yg org tag nana sebelum neh pun xwat ag..hehe....smela kte bdn kecik tp kuat mkn:)

poey omar said...

eh2 . baca blog poe . i TAG you okay :>

sitiinajihah said...

timakaseh ;) siap!

Wanie said...

dtg nak jwab tag ni :)

apa benda perkara yg paling korang minat.?
laptop :)
apa cita2 korang masa korang kechik2 dulu,?
cikgu
pernah tak korang kehilangan org yg paling rapat dlm hidup korang?
buat mase ni, TAK
kalau dberi peluang , korang paling nak pergi ke mana?
korea :)
ada tak stuffed animal yang korang sleep with? haha*fhm ker ayat manglish aku nih.
nope :)
jenis kereta apa yg korang suka?
kecik, comel macam swift hehe
ciri manusia yg paling korang bnci?
perampas
pekerjaan yg paling diimpikan?
dietitian
pujian terbaik yang pernah korang dapat?
hadiah
cara terbaik utk relax?
menangis dan tido
makanan yg korang wajib beli bila keluar rumah?,
jarang keluar..huhu

Arina Insyirah said...

haha.samalah dgn rene nanakimie.okeyp most welcome

Arina Insyirah said...

wah2..byk game tag ni rupanya..

Arina Insyirah said...

terima kasih cik wanie sudi mmbalas respond

Cik Kira said...

hihi3 . thx jwb yerr :)