Pages

Saturday, November 12, 2011

My bloggie dh one year.


Assalamualaikum.hye guys.

hye , bloggie ! miss me , honey?? i'm home.... 
                          walaupun awk tak brnyawa, awk still penting bagi saya , encik bloggie.
hehe.apa aku merepek ni ? ah , sudahh..kemaruk dh..


okey, let's make a wish. 
HAPPY BELATED BIRTHDAY!!

 okeyy..encik bloggie..start drpd smlm ,awak skang dah satu tahun....
 
haishh..baru sekarang aku boleh blogging n online..sibuk2, moody2..ingt leps pmr bolehla post entry tiap hari tp tak boleh jugak..ada saja halangannya..


9/11/2011

pergi lawatan kt KL... 
melawat planetarium , balai seni lukis negara , muzium negara and KLCC

pic credit to : Na'im


hangout with my bestie... thanks KD and Im coz sudi layan kerenah "budakkechikygpentingkandirisndirinih" hahha. sebab akula kau orang lambat.. TERlampau excited kat kedai buku Kinokuniya tuh.... the best part.. kitorg ley sesat kt klcc tuh..great sgt..masa tak byk and kita sesat. haha. part yg paling rugi . aku tak ikut cakap kau Im..patutnya kita lalu kat kwsn luar bahagian taman tapi aku pergi heret kau org masuk ikut jalan bawah tanah yg bosan tuh..haha.. sorry guys ^_^

10/11/2011

siapkn mural yg tergendala!! ZzzZ.. walaupun keletihan ..rasa berat sgt3 nak pergi sekolah trpksa gak...byk lagi yg perlu dsiapkan..masa pun tak byk sgt..

11/11/2011

Alhamdulillah pada tarikh d atas..me and my clique..berjaya siapkan mural tuh...rasa lega sgt.. dah tak payah pergi skolah lpas ni..haha...


aku kena lap whole lantai..letih sgt2 rasa time nih..yelah dr pg smpai ke ptg..Alhamdulillah tak sia-sia la selama ni..


terima kasih ahli kumpulan yg memberikan kerjasama yg baik dan memberikan sepenuh perhatian terhadap mural nih.. 

 my clique.

 hak milik panitia bahasa Melayu..dgn suis2 sekali kena cat..hishh..keje sapela tuh.

love this one..pintu gerbang ke alam lain la kononnya...batu-bata tuh nmpk mcm real je..pandai betulla clique aku ni buat..hihi. serius aku pon tak sngka coz time diorg wat ni ada satu hari tuh aku demam, n lagi satu pulak ada kursus..rugi sgt rsa..2 hari begitu brhrga kodd.

Ati Kamal and diyana. kumpulan aku kira paling bertuahla..sebelah kiri tempat basuh , sebelah akan pulak ruang kedua yg kena buat. sebelah2 je sume. kantin pon tak jauh. bgus betul..Alhamdulillah.. ouh..thanks cikgu belanja kitorg makan!! hihi ^_^


my bloggie birthday tp tak berkesempatan td nk post entry..letih dh cuci lantai satu hari..hee.


 12/11/2011

baru berkesempatan nk ngadap komputer nih..rindu sgt saat 24 hours online dulu..hihi..my bloggie dh one year..cepatnya dia mmbesar .alahai.*ttibe haha. :p

2 comments:

Anonymous said...

tahniah la kerana dah siap kan mural awk tu...
btw gerbang tu ade password x? kalo ade nak tau bleh? nak jumpe my imaginary freind...

Arina Insyirah said...

thanks!. cehh.haha.xdelah.