Pages

Thursday, December 22, 2011

Alhamdulillah.. 8A's.. ;')

Assalamualaikum :))




Alhamdulillah..Alhamdulillah.. yeah..huge smile todayyy... hari ni hari mengambil result PMR rite... sungguh mendebarkan..kalau boleh rasa nak skip je hari ni..hihi. semalam lagilah tak boleh tidur di buatnya.. Err...takut , gementar and so on... mcm2 feeling ada.. woahh.BIG day betul..



sblum trial *dulu-dulu punya citer*



tersangat lah cuak bila tibanya bulan lapan nih.. "stress month" .hee :)

keep studying..keep study+dying..hari sebelum ambil result ni pun.. everyone was so sure I got straight A's duhh... kenapa semua begitu yakin?? aku maybe tidak coz beberapa hari sebelum ni , aku mimpi dapat 7A 1B..sgt2 terrible.betulla mimpi itu hanya mainan tidur.. macam2 kata sokongan diberi daripada mereka semua... thank you so much kata2 korang terbukti hari ni :).and hari mengambil keputusan pun menjelma.. Awal pagi tuh  aku nampak board yg aku tulis kat wordless wednesday#3 tuh dah berconteng baru...like this..


haha..thanks my beloved family...

dan sungguh tak ku sangka.. me , Arina Insyirah Binti Aris Fazil tergolong dalam 34 orang pelajar yang memperoleh straight A's .serius tak sangka coz sebelum ni ada je mata pelajaran yg tercicir.. exam sblum ni pun..6A..5A..tak pernah sampai 7 pun..hmm....bila nama cik Aisyah (name before me) disebut.. lagilah.jantung ni dup dap dup dap.. ...bila dengar je nama aku di panggil.. woww.. what a great feeling I have for that time. :) air mata kegembiraan aku jatuh tak tertahan.. I'm so grateful *sgt5. secepat yang mungkin aku sms my mom and dad yang ada kat luar dewan :) great news for them :)





then , aku terus salam dengan cikgu2 yang dh mngajar aku.. tiba dekat cikgu BM.. ".....tapi, cikgu ..bm saya tak cemerlangla..." *dgn nada yg sedih... "Yang ada cemerlang tuh untuk kerja kursus Arina.."..cikgu yg ada kat situ gelak then "..semua..cemerlang..jangan risaula..."hahha..okey.. tak perasan pulak ada kerja kursus kat situ...hihi.malunya saya...

hari ni je habis kredit aku nak balas semua message yg masuk inbox.. yang mana tak sempat di reply tuh.. harap maklum di sini dan terima kasih banyak2 yea :)... rakan-rakan dalam FB.. thankyoutoo.. :)
really appreciate it
Alhamdulillah..after 3 years studying at SMK Bandar Tasik Kesuma.. I have achieve 8A's.. this is for you Encik Aris Fazil(dad) and Pn Muslina(mom)..  sebelum ni..tak dapat lagi bagi kejayaan yang boleh dibanggakan.. 4A 1B je time UPSR.. now , adik tebus balik time PMR.. Alhamdulillah berjaya... thank you so much my BELOVED FAMILY , WONDERFUL  TEACHERS ( SKBTK 03-08 and SMKBTK 09-11) and DEAREST FRIENDS for all the supports and always be my side♥ ILOVEYOUSOMUCH :) best moment ever :)

 
syukran ya Allah :)
 
 

No comments: