Pages

Sunday, December 18, 2011

I'm your S.A..hee.

Assalamualaikum. =)


pengakuan secara terang-terangan ni...




gorgeous right?? hee. nama dia Aimie Abd Halim.  Siapa dia? hmm. Actually, aku takdelah kenal sgt pada awalnya. Just tengok2 gambar dekat dalam facebook  kakak kawan baik aku, Atiqah Azman. kak Tiqah friend dia dlm FB. adalah terlintas nak add. tp aku ni strangerla bagi dia .but not danger.... hihi...so , kenal2 pun macam tulah melalui kak Tiqah punya FB.hee. nak tanya lebih info.segan plus kak Tiqah bukan selalu kat Malaysia. mula-mula aku tertarik dengan penampilan dia. sangat2 stylish! gaya muslimah yang di bawa oleh kak aimie sangat memikat hati aku. First time , aku tgk pic dia melalui satu contest nih.. dia pakai baju warna hitam+kuning.. aku turut like sekali sebab pic tuh memang lain daripada yang lain.. ada "kick" orang kata. aku selalu tgk vid style tudung dia. paling senang cara tuh. simple tp lawa. Vid kak aimie je aku senang ikut sikit. hihi. thanks for sharing the vid!

then, semalam aku rasa nak bukak profile kak aimie nih. dah lama tak menjenguk. satu kejutan . dia ada blog dah!! ada peluanglah aku kenal dia walaupun secara maya. Alhamdulillah.bertambah rasa minat aku terhadap dia bila baca blog dia.  dia bukan sahaja cantik pada luaran, dalaman jugak okey. beauty with brain. dan banyak lagilah sifat positif dalam diri dia. sampai aku tak tahu nak describe macam mana. SERIUS. i adore her so muchhhh!! somehow , i think she's the one. the one who should be a role model. aku tak pernah rasa macam nih terhadap orang yang tak pernah aku jumpa/ckp dan sebagainya. ada sesuatu dalam diri dia yang akan buat orang rasa "err..taktahunakdescribeperkataantuh" hee. clearly , she's different from others. just check out her blog. OUH. and paling aku shock..*surprisela sgt5... dia bertunang time hari lahir aku..hee. =)

AIMIE ABD HALIM


P/S : you change the way i'm think , sis Aimie.thanks. really appreciate it although we didn't know each other.
=)



No comments: