Pages

Tuesday, December 20, 2011

Iphone 4s..waaaa!!

Assalamualaikum :)




seperti mana yang kau orang tahu.. Iphone 4s mula dijual di Malaysia nih pada 16 Disember 2011 yang lalu.. baca kan surat khabar ..betapa ramainya orang sanggup beratur panjang nak beli gadjet nih. start jual pukul 9 malam. awal sebelum tuh lagi pengunjung dah datang.. aku takdelah minat sgt dgn gadjet2 nih..fon aku tu pun kadang2 je pakai , untuk tujuan tertentu.. masa2 yang lain switch OFF. susah jugaklah orang nak contact. hee. maaf kawan-kawan.Fon nih pun bagi sebilangan orang ibarat nyawa sendiri ea. ke mana je nak pergi mesti bawa,...aku dulu jela time excited.. skang dah 3 tahun pakai..hmm, takpelah..sekejap je nak pergi kedai ni.. ^_^


 i want you!!!

then , blogwalking2.. jumpa satu entry ni ..blog yang kira popular jugaklah...  dia post entry pasal Iphone 4s nilah.. tiba-tiba boleh tertawan pulak.. tengok fungsi2 .. bagus jugak gadjet nih..kena ada satu nih..hee.nak tapi simpan dulu lah hasrat nih.. sekarang fikiran lebih kepada result pmr yang bakal keluar khamis nih... terfikir jugak , kalau dapatlah kan.. adakah aku akan off selama 12 hours fon ni mcm selalu aku buat kat Sony E aku??  tahan ke phone ni dengan aku yang kira lasak ni??*wondering..hmm. takpelah setia pada yang satu, my Pink Sony E buat sementara ni ...tunggu bila mampu dulu la baru beli. hehe ;)



p/s : my lil brother : babah taknak lah PSP lepas sunat , nak Ipad...*amboihh..senangnya meminta budak kechik nih...Ish3..




No comments: