Pages

Monday, January 2, 2012

That night...

Assalamualaikum.

-google-


semalam bulan cantik sangat. Macam senyuman bagi rene but Azira kata macam tembikai. okey , dia tengah lapar ke? haha. tu pendapat dia la. hmm. tak bestlah kan menikmati keindahan waktu malam tuh sorang2 . so, I text some person. 

Hey. Look at the moon . sangat5 cantik. Its smiling. - my message

beberapa ketika lepas tuh , dia reply.

ouh - anonymous 

Ouh? I expected a respond more than "OUH" .. arr.. geramnya saya >_< okey2 tenang. papejela kan. asal awak bahagia di sana :3

That night also , my sister tak boleh tidur. she keep me awake until 3 in the morning. sangat5 letih, mengantuk dan geram also. grrr. >_<..luckily you're my only sister I have, sheila. so , mengalah jelah. sabar je ..lama2 mesti dia tertidur punyalah. layanlah novel utk seketika but  she still awake!! segar lagi! Nasib baik bukan waktu sekolah so aku bolehla berjaga lewat kalau waktu sekolah mahu aku meletus macam gunung berapi. yelah. student kan mana dok diam. jadual padat. ke hulu ke hilir. mestilah kena ada rehat yang secukupnya. Around 2:30 , eden dah give up. tak dapet dah nak meneman ekau ni. aku try pujuk dia suruh tidur. then she said " akak tidurlah kejap lg sheila tidur".. ouh sis.. bukan semudah itulah. what ever happen I won't sleep before u. hish. kalau tak dari awal dah aku buat macam tuh. then , aku kata nak tutup lampu supaya senang tidur.. macam biasa budak. she's afraid of the dark. I said. "Mesti kena tutup". Then, dia tutup semua badan dengan selimut. tanda protes la konnnya. Ouh, adik. fahamilah your sis ni. I'm so exhausted... After a while, Iskandar ( my other brother) masuk bilik then accompany her. Alhamdulillah, tidur jugak akhirnya budak nih.Kesan kepada aku , kelesuan badan+mata panda+emosi tak stabil. Sleeping alone is much better. >_< depend on person jugaklah. Papepon, get enough rest or you will end up like me. hee. :)




No comments: