Pages

Friday, February 10, 2012

Moments♥

Assalamualaikum =)


Haiii!! excited bebeno dapat blogging nih! semua orang dah start sekolah , kerja.. status2 kat facebook semua pasal kerja sekolah...*buat jelah merungut je lebih.LOL.haha. okeyh.sorry ssiapa yg tersinggung tuh. ^_^  for me? aku masih lagi bercuti..seronok?  hm.bolehlaa..bolehlaa...hihi. lusa dah balik Tapah. Macam mana life kat sana?? okeyla..best jugak...  menangis tak?? tak langsung*bangga nih.huehuehue. dah ada kawan? Ada!! Buat masa ni semua berjalan dengan lancar.. life kat sana totally different! syok sgtlah..tak sabar nak balik sana ahad ni!  


pic bwah : from left my mom, my mummy , me and syadiyah. dia pelajar form2,*tinggi woahh. ingat dia senior awl2 kenal.hihi.hmm. dialah yang banyak membantu rene sepanjang berada di SESTA.  I'm a Presto!! go Presto ! GO! apa itu Presto? Presto , mewakili nama rumah sukan warna kuning. :) sebagai penghuluwati , I'm supposed to be orang yg aktif . but yelah suasana baru kan..aku jd err.."diam".. umpama bunga api yang lambat sparkle. shock sekejap..yelah , dikelilingi orang straight A's yang mempunyai pelbagai sifat dan ragam...mcm kena renjatan pulak rasa..mungkin lama-lama biasalah kod.


Semalam pergi ambil majalah sekolah kat sekolah lama.janji nak pergi hr rabu tp ada hal sikit...rindunya kat semua cikgu+kawan.! ramai cikgu terkejutlah , yelah orang semua dh start sekolah , boleh pulak aku pergi sekolah tuh. aku apa lagi. dengan idea nakalnya kata " saya nak sekolah kat sini balikla, cikgu" muahahah.suka mengusik aku nih. then , kantoi gaklah.hihi. Knapa aku cuti lama? sebab SESTA jadi tuan rumah utk kriket. :)

ex-classmates prempuan :) LOVEKORANG. mana aku? yang paling ganjil tuh. *ganjil lah sgt.hee.

Rasa nak nngis je tengok muka excited diorg. terharu saya ;') perempuan bila dah jumpa perempuan. apa lagi yang di buatnya selain berchit-chat yea tak.  macam2 lah benda yang dibualkan. really miss that moment. ingat nak lama lagi tapi diorg dh start kelas..taknaklah ganggu.. nantilah aku jumpa korang lagi. InsyaAllah. Miss my girls tooo.bwah ni some pics our last gather.

 Cik Zaf tgh teruja bukak kotak kek. hee.LOL. sorry zaf.


6 Januari, last gather dgn my girls.. >_<


Mine


 "Best friends are like diamonds, precious and rare"