Pages

Friday, May 25, 2012

Perpisahan ini..

Assalamualaikum, 


Alhamdulillah , rene dapat balik awal semalam setelah sebulan tak balik. yet , rene still bukan kat rumah instead in KL , my grandma house. so , memang rindu sangat-sangat kat my home! :)  rindu jugak kat dunia blogging ni... lama sangat rene tinggalkan. jadual padat sangat. Just finished my mid year exam. how? hmm, macam tulah... rene sepatutnya cuti hari ni.. but kena balik semalam coz my beloved parent nak pergi umrah. Alhamdulillah dapat hantar diorang kat airport pagi tadi. Hanya untuk beberapa jam , kitorg jumpa setelah sebulan tak bersua muka. truthfully , sebak sangat-sangat nak berpisah pagi tadi coz i just met them! hanya Allah jelah yang tahu apa yang sedang bergolak dalam hati ni. I guess sekarang rene dah kena demam rindu kodd. coz suddenly suhu badan meningkat.  2 weeks without them. Ouh, perpisahan ini.....! T_T



Your daughter miss you more than a lot mother and father.

                                                                                                  love , rene.













1 comment:

Anonymous said...

Babah n mama love u so much....