Pages

Monday, August 6, 2012

Dates day

Assalamualaikum :)

 sesi penghantaran kurma:)





hai:) hari tuh english club sekolah rene ada jalankan satu event yang dinamakan "Dates day". Hari kurma ni dijalankan macam ni, setiap pelajar yang berminat boleh membeli sepaket/beberapa paket kurma dan kurma ni akan dikirimkan kepada sesiapa sahaja yang mereka nak. dan yang specialnya setiap paket kurma ni akan disertakan dengan maksud ayat al-Quran/hadis tapi dalam bahasa Inggeris kalau tak silap rene lah

dan Alhamdulillah, tak sangka rene dapat. sebab apa tak sangka? sebab rene tak sent pun kat orang.heuheue :3 bukan apa . rene asyik bertangguh je nak beli kurma ni, last2 lupa terusss. 3 unknown senders, seperti pic di atas nih, "hamba Allah". terima kasih yea. kesilapan ejaan nama di situ, not Areena laaa... hoho. I got one from my classmates, aiman. thankyou, aiman. so nice of you :) and another from famek. fikirlah jugak siapa lah famek ni. bila tnya orang..ouhh.. my senior. Ingat juga dia ni kat rene  ea. terharu lah kita :') maybe sebab sama rumah sukan , sama asal-usul. terimakasih.xiexie:)









No comments: