Pages

Sunday, September 16, 2012

Ada apa dengan Sept?

Hai :) esok nak balik dah. so , this is my last entry for sept.maybe.



minggu ni bukak sekolah je ada jamuan raya sekolah....asyik raya je..bila nak habis tak tahu...hoho. then, seterusnya...preparation for the soldier camp at 4 RAMD , Tapah , Perak which is located betul2 in front of the school... am i ready? can I survive? huhu. jyeahhh..I love camp so much tp bila dengar uneasy story drpd pihak2 sebelum ni rasa tak senang duduk pulak.saja nak bagi orang cuak lah tu kan... dh memang cuak  la gak tapi SIKIT je. LOL. pray for me , people. :) nanti kita citer apa jadi k? ;)



and the next week lpas balik kem, ada kursus sembelihan.. tersangatlah creepy derrrr... takutttt.. how can I survive this timeeeeee??? gambar pun rene upload yang tak hardcore sgt.. serammla..tengok..err..darah merah ..errr...okey stop imagine yg bukan2 rene! so, apa yang korang fikirkan? should I do it?? Just do it ! tiba2 iklan Nike masuk pulak.. :3..tengok moodlah macam mana.. hahha..




dan tak lama lepas tuh pulak my engagement day :) tema dia err..belum tentukan lagi..dalam plan..banyak plan ni..ada A , B, C, D...eh..serius.. tak percaya? *apalah rene melalut malam2 ni kan.. huehuehue.. spm pon tak lepas lagi kn..ada hati betul rene ni.. mcm my lil brother always say "ada ke orang nak kat akak ni?" sadis betul ayat dia nih. betullah serius..and my encik tunang ialah paper final exam . jemputlah hadir yea, bagi sokongan moral anda. .Okt, baru tunang , next year baru nikah ..nama encik hasbennya SPM. sedappkn nama dia. hoho. dari sekarang dah terasa debarannya.dupdapdupdap. <3


Pray for me :)





No comments: