Pages

Sunday, September 16, 2012

Ambang Merdeka :)

Assalamualaikum :)




baru sehari balik rumah rene dah demam, alhamdulillah okey sikit pagi tadi kalau tak macam semalam tak larat nak bangun. masa pun banyak habis dengan berehat. burn satu hari yang penuh bermakna di rumah. yela, rene kan jarang balik rumah , bila jd mcm ni rasa nak nangis pon ada. T_T. luckily my grandma ikut balik rumah so kehadiran dia pon dah cukup untuk rene stay strong. ILOVEYOUGRANNY! nasib hari ni Hari Malaysia, so cuti lama sikit. kalau tak hari ni pagi2 mesti kelam-kabut pack barang nak balik perak. pastu mulalah banyak barang tertinggal. mcm hari tuh the most important thing, pencil case tertinggal kat rumah. sengsara 3 minggu hidup tanpa pencil case.tulah balasanny rene oi,  bila mama cakap adik kemas barang, kau jawab.yea, ma...yea, ma.....sengaja melambat-lambatkan lagi....hee. :3



Hari merdeka hari tuh adik rene, Iskandar dapat balik..gerammm jer. Jelly you know. rene kalau balik hari tuh thats mean minggu ni tak dapatlah den nak balik oi. Nasib hari tuh ada program yang sangat syok sekolah anjurkan, Sambutan Ambang Merdeka. First time sambut malam2 dengan kawan2. seronoklah , kalau tak selalu sambut depan tv or depan rumah je.*atas dasar keselamatan. huehuehue.




program start pukul 10 walaupun ada saki-baki mengantuk tetapm freshkan diri, nasib keesokan harinya cuti..heuheue. 


bawah ni time tengah syok  tengok wayang citer SAM..huihh.just joking..time ni tgk video psl sheikh muszaphar ..and everytime he smile the girls will shout mcm kena histeria.. AAAAAAaaaa.. and the boys pula akan ajuk the girlsss....tak senang duduklah tu bersaing dgn sheikh muszaphar.




bila tengok gambar ni macam segmen salam perantau kat paper tuh...berlatarkan salji ke bunga sakura ke..hohoo.. it will be the best moment.! salam, Hari Malaysia :)



No comments: