Pages

Wednesday, November 21, 2012

4 Alamanda Awesome

Assalamualaikum :)

                                            

hai :) don't mind muka my ketua kelas yang sangat excited tuh :) Just nak share sekitar persiapan and jamuan kelas 4ALAMANDAAWESOME 2012 :)



Ini dipanggil lembu punya susu sapi dapat nama..haha. just kidding nazri :) nazri tengah membetulkan belon yang rene dah sangkut2kan..


bos besar.. our ketua umum 1213, Adli Yusof... he's my classmate too k.




Inilah kami..mereka yang rajin turun petang tuh nak siapkan preparation for the night... daripada 29 pelajar tinggal 7 je yg ley hadirkan diri.. banyak yang pegang jawatan jer turun padang..usually like that..me? AJK Biologi je :) maybe sebab rene jenis yang suka handle event and interior decoration plus I'm really free that time :)

The Night

Venue : Bengkel KH *yg ada aircond
time : 8:00-10:30
photography : Azroy n Rene


The boys tengah bersuka ria menari , ikut rentak gangnam style..tak ley bla..we wore our baju kelas..at first, design dia jersey dan berwarna hitam-biru..but red would be fine. 


menu malam tu, chicken chop, jus oren, cake and pizzaaaa..nyum..nyumm..sedap kan?


ayam pun dah bsar tak muat nak sumbat cake and pizza..





and then ada beberapa persembahan :)


                                            

errkk..gemokk..haha.k, next ada game construct by me..AJK game..dan dibantu oleh Liana dan AJ:)

  



jadi budak-budak kejap >_<




OURS : 4ALAMANDAAWESOME 2012







A Memory is one, 
One that lasts forever, 
A Memory is one, 
One to treasure forever, 
A Memory is one, 
One you create with someone special, 


6 comments:

WaneyRedza said...

Zaman sekolah sangat best kan...:)

chot ok..! said...

wahh sangat happening gilaa kot..terbaik laa..

jom terjah kalau sudi :
http://chot91.blogspot.com/2012/11/date-our-first-meet.html

ekyncykyn said...

bw sini . and follow . nice entry . :)
ekyncykyn.blogspot.com

Arina Insyirah said...

yea, i bet i will miss it later :)

Arina Insyirah said...

mmg happening, thanks chot, i will visit u :)

Arina Insyirah said...

hai , ekyn, thanks :)