Pages

Monday, November 12, 2012

8000 km mencari cinta...

Assalamualaikum :)




yess...8000 km mencari cinta..tahukan trademark filem apa? filem Istanbul Aku Datang. tadi turun TS..alang2 dah ada kat KL ni buatlah apa yang patut kn. memang ternanti sangat filem ni. cute and sweet! byk kali ulang tayang tengok ost dia. tetiba rasa rene minat dengan lisa surihani. so cute! terbuai sangat dengan gaya penceritaan dia yang santai dan berlatarbelkangkan Istanbul yang mempunyai keunikan dia yang tersendiri. 




cuma ada beberapa persoalan dalam otak rene mngenai filem ni,

  • how did Dian choose between Azad yang dia dah kenal bbrapa tahun dan Harris yang baru je dia kenal utk seminggu dua. sgt complicated. tersepit antara dua. pilihan yang amat sukar dibuat tp tak boleh kalahkan pilihan jawapan untuk soalan exam final kimia hari tulah . duh =="
  • and at last dia pilih harris *usually like this, kadang2 bercinta dgn org lain kahwin dgn org lain. but what happen to azad, dia dahlah dh habis packing barang nak balik malaysia and tinggalkan course dia sbb nak balik malaysia.last2, tak dipilih oleh Dian. 
  • supposedlah end of the story dia back masa Dian on plane coz ia teknik imbas kembali right?. heh. memandai aku je.kekek.




overall it is such a nice story :)



3 comments:

Anonymous said...

Dian think about what we called "kebahagiaan" rather than love that her can see the ending of relationship anytime. :) don't thank to me. muahaha

Anonymous said...

btw my entry are more intresting laa. hahaha

Arina Insyirah said...

thanks for the pendapat :) yea ke? haha..great for you :)