Pages

Thursday, November 15, 2012

Ouh, brothers!



Erin...tolong masak..

Okey, abang dah bangun..

"Hmmm..."..*masih di depan komputer.. *ikhlas ke eh jawab mcm tu? heuehue :3

kenapa dapur berselerak ni? abang bersuara.

HMMM?????  berselerak?? dia ni mamai ke apa? baru beberapa minit yang lepas aku kemas..

tak puas hati ni nih..*menuju ke dapur*

Whatttt??? okey, who did this??

plasik milo..serbuk milo... okey got it!!

ISKANDARRRRRRRRRRRRR!!! *adik lagi sorang

nak kata ghazi memang taklah , dia tengah rehat sempena "berkhatan" at my granny house.

sheila? pandai pulak budak kecik ni nak buat milo sendiri.. sampai ke?

babah? usually ask me to do.

mama? lagilah no way ..mama pembersih!

tikus? pandai pulak tikus pakai gunting nak gunting pek milo..gigit jela.

kaching..kaching..tak lain, tak bukan...dialah orangnya!

dapat tangkap pun apa gunanya , aku jugak kena mngemasnya..nak harapkan brother? ouh..no..

lain yang disuruh , lain pula yang jadi kang.. *double work!

dengan hati yang redha dan pasrah...i do it...

lepas masak.. sambung balik depan komputer..beberapa minit kemudiann..

Erin, tak habislaaa...

tulah...benda tu besauu..nak sampai dua...tamak lagi..ngehngeh..

."letak jelah, jap lagi adik makan..."


Conclusionnya, nampak tak kasih seorang adik dan kakak di situ?? *sebenarnya takde idea nak tulis pagi2 ni..kekeke.. :3 err..sekian :)










No comments: