Pages

Wednesday, November 28, 2012

Tenanglah wahai hati :)

Assalamualaikum :)


Hai :) It already 2 in the morning now :) I'm resting from doing my homework..sakit tangan banyak sangat yang kena tulis..blogging kena taip...taip takpa ;) stay up hari nih lain sikit coz i already slept earlier td, terbangun sebab teringatkan kerja sekolah yang masih banyak..kalau takda boleh je sambung tidur tapi bila memikirkan cuti yang tambah tolaknya tinggal "sikit" better i do it.


 Tadi buat karangan rencana, "dalam proses nak siap" *konon..before that i ask mum macam mana yea format karangan rencana nih coz my mum cikgu bm*kalau boleh nak suruh mama je buat karangan..hebat woo..but next year siapa nak ambil spm rene? mama ke awak?..haaa..pikiaq betoi-betoi bila pkir tuh...then, nak lagi kepastian checklah internet. jumpa satu karangan nih..waohh..hebatnya..ayatnya woowww.. pastu rene baca balik karangan perbincangan rene before rene start buat karangan rencana tuh..hee..mcm budak2 sajaa..rendah dirinya rasaaa! i told you before i'm not brilliant enough to fit in..sedih tau! then nak sedapkan hati, ouh..karangan ni cikgu buat..memanglah orang dah berpengalaman ...



Serius , lately ni rasa berdebar je menghitung hari nak menginjak ke umur 17..keyakinan diri jatuh mnjunam saat nih..entahlah rasa macam still tak bersedia nak berubah corak kehidupan secara 360 darjah untuk sekali lagi..mana pula pakar motivasi rene yang tak berbayar di saat-saat yang diperlukan nih? *haa..suka hati je rene gelar dia macam tuh. yea, i have "pakar motivasi"..someone yang ...macam lirik bawah ni :


Make me feel better when I'm feeling sad
Tell me I'm special even though I know I'm not
Make me feel good when I hurt so bad


memang kena sangat lirik tuh..haha..boyfriend? noooooo..just a friend for the time being..for the future hanya Allah sahaja yang mngetahuinya ..hee :)seseorang yang macam Burhanuddin al-Helmy sifatnya,alim bin warak.yeah.rene jumpa sekitar 2010. Alhamdulillah. hmm, time pmr dulu adalah dalam setahun 4-5 kali dia muncul secara maya memberi support. secara visual? jgn haraplah, dah nak hampir setahun tak ternampak bayangnya. dah lama jugak tak contact..call?text? taknaklah.segan.ego..kekeke.last pun time bulan 6, he help me utk hal sekolah. terima kasih:) kalau dia ada sekarang pon, mesti dia suruh solat tahajjud, dekatkan diri dgn al-Quran takpun bykkn zikrullah. supaya tenang hati ni, diberi ptunjuk..terimakasih :) sgt3 hargai, smpai sekrang ingat tau. hohhh..terkenang-kenang pulak pagi2 ni kan..haha. okeylah, better i continue my work..esok nak jumpa kwn2 ambil sijil pmr*sbulan cuti still ta sempat nak jumpa! sedih! hmm, pray for me guys :)



La Tahzan, hati :)












No comments: