Pages

Wednesday, December 5, 2012

Lata Kinjang!


Assalamualaikum :)

setelah 6 mingu tak jejak KL... balik jugak rene kan.alhamdulillah sampai dengan selamatnya. supposed hari tuh rene balik rumah , 3 minggu yg lalu tp  disebabkan final examination weeks, fikir banyak kali jugaklah.nak balik ke tak nak.nak tak nak tak.. last2 balik rumah kawan je kat tapah. her name is Nur Athirah Suhaimi a.k.a Aimie Nura.dialah kawan, dialah MT , dialah prestomate, dialah jiran (dorm sebelah) and the most important thing dialah kembarku! everyone cakap macam tuh. muka sama kodd.

dah nama pun perempuan kan, kalau dah dok bersama , memang tak boleh dok diam, tambah pulak bila ada mak yang sporting habis memang kerja kitorg berjalan jelah. At first ingat nak beli barang kat tapah je then  teruss pergi AEON Station 18 tuh.. okey that is the second time rene pergi situ..seronokk..lain kali nak ajaklah parent rene pergi situ . 



singgah di swatch, beli jam. I love swatch so muchh...reka bentuk dan assorted color yang sangat menarik perhatian. sangat comel, cantik same does the price ;)



 Ucu, Nura and Rene . sama ke muka kami ni sampai ramai sangat keliru? ish. agak2 muka rene ni senang dapatlah -.- the best about nura's family, mereka sangat suka bergambar. muka semua photogenic not like me -.-


Padas sebelah malamnya, ada kenduri..memamng berkenalan dengan family Nura jelah sepanjang duduk tapah.segaannnn..asyik org cakap muka samaaa je >_< Masa on the way pergi aeon tuh ternampak satu air terjun then tanyalah nura tuh tempat apa. she suddenly told her mom yg rene nak pergi situ.LOL. memang kerja gila. sebab lusanya kiotrg ada exam final. we must study! then. i thought permintaan tuh macam tak diendahkan but pada keesokan harinya we really reallly went there! tak sangka, ma nura cakap supaya kiotrg dapat ketenangan sebelum menjawab exam :)


 we went here :)
 SELAMAT DATANG KE KG OA! *rene pernah bgthu kan, tapah destinasi pelancongan? LOL :p



 tinggi sangat kami naik sampai ke jambatan. tenang seketika apabila mendekati alm semula jadi :) gambar sebelah kiri with olee kakak kepada nura , she's so pretty dan sangat stylish ala-ala model githu.


scene dari dekat..hee..excited sungguh time nih sampai amnesia sementara bahawaa esok bakal mnduduki exam, nasib paper bahasa melayu :3




Lata kinjang bukan tempat terakhir rene pergi sebelum balik sesta..selepas tuh ada lagi acara di rumah nenek nura :) the first time i come nenek nura hug me tightly..she think i'm nura kodd dan nura sangat surprise and jelez? haha.sorry dear :) and last but not least, thank you so much atas layanan yang diberi.Mohon halal segalanya, minta maaf kalau ada sebarang kesulitan yang berlaku :)



3 comments:

heartdazzled said...

whoaaaa,,, best nyer waterfall !!

Arina Insyirah said...

ada masa lapang pergi sajaa :)

Arina Insyirah said...
This comment has been removed by the author.