Pages

Tuesday, December 4, 2012

Selamat pagi , cinta!

Assalamualaikum :)



Selamat pagi, kepada semua manusia yang berada di bumi Allah ini. yang tengah bangun bersiap-siap nak pergi kerja or tak pun yang masih lena diulit mimpi..nyenyaknya tidurkn? my sleep terganggu sejak sejam setengah yang lalu disebabkan bunyi alarm handphone cousinku tersayang yang akan melapor diri di tempat kerja pada pukul 6 pagi sekejap je lagi.marah? jauh sekali..fahammm. handphone banyak. satu alarm move like Jagger *lagu yg mmbingitkan telinga perhh..terserlah ketidaksukaan rene terhadap lagu tuh. :3 another alarm, good morning usually at samsung mobile and the last alarm lagu celine dion..letak sebelah telinga yang umpama bom meletup kat sebelah tapi melihat dia seperti tidak ada apa-apa yang berlaku. rene yang duduk jauh dari fon pun kedengaran. pelik? dulu yea. malah, golongan yang macam tulah rene paling tak berkenan dalam hidup, membiarkan alarm berbunyi, mnggnggu tidur orang lain tapi sekarang tidak lagi setelah mengalami situasi seperti itu. ouh. I understand that feeling. since, at boarding school yang memberi 1001 pengalaman, pembelajaran serta pengajaran hidup. Macam rene cerita kat SINI time awal2 je dengar siren pukul 5 pagi after that 5:30 punya siren baru kedengaran kadang2 siren pukul 6 baru tersedar pon ada! tulah penangannya kalau dah penat. siren/alarm bising macam apa pun kita still lena. seolah-olah macam tiada apa yang berlaku. senyap.sunyi.sepi.




No comments: