Pages

Tuesday, January 1, 2013

010113

Assalamualaikum :)

Hai :) its already 2013. Officially now I'm a SPM candidate..wooo..sound tough and creepy but I will do my best no matter what it is. doakan rene tau :) dan hari keesokkannya jugak sesi pendaftaran sekolah! its mean, masa untuk balik ke Perak. Sedih? yea..sedihh..mcm2 perasaanlah ada. banyak perkara yang "no more" lagi mulai esok :') Semalam, puaslah skype dgn diorg. ramai-ramai skype. we will missing each other so much, friends :) dan semalam juga my abang punya birthday plus my ummi too. I wonder how is she doing? I miss her truly. Harap sangat dia sembuh drpd kanser. Semalam juga, first time naik basikal setelah sekian lamanya tidak berbuat begitu..fuhh..semputtt dibuatnya.penat. no wonder dapat kekalkan berat dulu , almost everyday cycling.sekarang, rarely. Sebelum, rene lesap ke perak esok.. i left something utk insan-insan yang rene sayang. persahabatan yang masih kekal sehingga kini. sangat terharu bila ada orang yang sentiasa ada dgn kita , terima kita baik buruknya. terimakasih :)


Yg ni untuk abang Luq, my beloved brother :)


to: Cik Aisyahhh a.k.a kak ecahh. *HAHA


to: Cik Azira a.k.a my lovely mokk*HEE


yg ni special sikit coz me n cik ellisa dah berkawan hampir 10 tahun dan dia satu2nya kawan yg panggil rene "erin". Only my family call me using that name.


To: cik Maisarah *Ambillah Kim Bum tuuu.kita ada Lee Dong Wook :p


to: cik Zafirah *Sparisco?lol tak ingt nama tuh.


to: cik Izzati *my awekksss.hihi


Ada lagi but sayang sekali rene tak sempat nak buat. Minta maaf yea, Puteri Balqis, Helmi *tikus :p , Ahmad Danial. I hope you guys know how much iloveyouguys. Thanks for always be there for me dan menemani sepanjang cuti nih. Tahan dengan my sikap yang kadang sgt childish n agak stubborn :) hihi.Maaf atas segala salah silap yg terjadi k:) sometimes i think i kinda a sweet person? boleh githu? LOL :p


01012013 Subhanallah...semoga diberikan kekuatan melalui tahun yg mendatang. Ujian-Mu, moga mampu digalas dgn penuh ikhlas. Amin.



No comments: