Pages

Tuesday, January 1, 2013

I miss this


being a student at SMK Bandar Tasik Kesuma :) kalau rene pakai nmetag ni jerr..orang yg jumpa/terserempak kenal atau tak mesti tanya A tu untuk apa. kadang2 ada yg dah tahu ofcozla utk Arina kn but sometimes their change it to Abdul, Ahmad n macam2 lagilah. geraammmm kadang2 kita. -.- bukan taknak buat nama penuh tapi cikgu ckp nama rene ni panjang sgt. tak cukup kuota.yea ke panjang? tak cukup pnjg lagilah. nama adik rene lg panjang. Aris Alang Iskandar. tak cukup lagi? Aris Ghazi Haidhar. nama abang rene pon panjang gak, Aris Luqmanul Hakim.


shooting drama, kasih menanti.pelakon utama cik asiyahhh..kekeke


ni shooting utk iklan dentyne. model azim k, dulu mrsm pendang,kedah sekarang fly mrsm jb.congrates bro.



hanya panorama lama, skang bangunan sebelah kanan ada mural air terjunnn..nmpk real sgt >_<


Dulu-dulu punya cita-cita dan cerita :).hihi. A few contoh design utk cover majalah. budak2 punya kerja. thanks syafiq sarwan, cik aisyahh dan asyraf haris always support! :)


KESUMA in neon.


tak siapp lagii >_< patutnya ada bayang2 bangunan sekolah belakang lilin tuh. :3 nak pmr dh time nih.


the Royal Kesuma, cetusan datang coz Azim K selalu cakap bentuk bangunan macam royal apa entah dia selalu ckp.hihi.


Tahniah SMKBTK , PMR semakin meningkat :) satu pencapaian yg amat membanggakan :)


1 comment:

Anonymous said...

hamboiii kak, sejak bila mrsm pendang ?? merbokk lahh. hahaha, tah2 flyers terbang sana kot.