Pages

Sunday, January 27, 2013

schöne Blume

Assalamualaikum :)

Hai dearly loved ones :) Salam Maulidur Rasul. Cepatnya masa berlalu, now its already end of January. how am i doing as a senior? Alhamdulillah, masih hidup, sihat , aman dan sejahtera sekali :) start break since rabu. esok dah nak balik perak. silalah jelez rene dapat balik awal.huehuehue. Banyak sangat benda nak diceritakan tp sekarang bukan macam dulu dah. So, mana yg sempat rene publish je. mana yang xsempat tuh rene simpan as draft later i post it :) For today, rene belajar seni yang sangat cute. Maybe ramai dah tahu buat..just me yg agak ketinggalan zaman. I just realized it..LOL me :3  benda tu ialahh....


seni bunga tisu..! 

sangat cute, wonderful and cheap too.. rene belajar drpd semlam buat.. td lebih menjadi buat dgn cousin, kak dy.. kelam kabut dia try tlg rene. nasib dah try semalam so, hari ni buat lagi better la daripada smlm.hee. suppose esok dia nak bawa utk survey brg nak buat bunga ni but esok dah kena berangkat ke perak :( tak berpeluangla pergi kedai kawin tu esok.. korang pun boleh try buat, easy n simple :) good luck :)




No comments: