Pages

Sunday, January 27, 2013

Singapore with Love Part 1

Assalamualaikum <3

yeah, i know the holiday, the school break already end. longg longg time agoo tapi apa saya herankn.. Pada tarikh 17/12/12 yg lalu, we went a trip to Singapore! we = my mummy, kak yaya n my siblings. nak cerita perjalanan ke singapura tuh sangatlah panjang dan memerlukan detail yang tepat sbgai guide for those yg masih belum berpeluang ke sana but i forgot about it. nanti salah info buat susah org je kan. so, nvmlah. 


yg atas ni sweetliver (buah hati) saya.. muka excited first time naik bas untuk perjalanan jauh. usually dad drive or just take flight. time ni ada kejadian ngeri, tengah tunggu bas datang, out of sudden ada bagasi meluncur laju turun dari escalator . luckily , escalator tgh kosong dan takde org berdiri depan escalator time tuh or else pasti akan ada kemalangan yg sangat horror bakal terjadi kat situ. syukur, alhamdulillah.


muka penat my sweetliver. time ni barulah tak brapa nak hyper sgt.


sisters. mana lawa? ofcozlah yg kanan kn? huehueheu. marah dak sheila ni kalau tahu. yelah, sheila..adik jelaa yg paling lawa dalam alam semesta niii.. :*


my siblings :) me the oldest? takk..saya ada abanglaa..time ni abg masih on study. dia tak dapat follow, just four of us.the fantastic four! *adik laki aku dah over tinggi..takley jd nih >_<


background : the Merlion (lambang kebangsaan bagi singapura) and Marina Bay yang famous amos tuh, rekaan yang sangat unik . lawaaa sangat scene kat sini! kagum sekejap .. >_<


                                      

spot yang sangat cantik untuk ambil gambar. terasa macam kat oversea. wait. what am i kidding? mmg kat oversea pun.LOLOLOL, rene! jalan2 kat sini pun dah menarik apa lagi di USS ye tak? wait for the part 2# :)






No comments: