Pages

Tuesday, March 26, 2013

KESUMA@KUSESS13 day2

24 Feb 2013

okey, maybe tak lengkap. aku tulis mana yang aku ingat jer. gambar? aku tak bwa kameralaaa :( ada kamera tapi tinggal kt sesta. ada gambar tapi lupa siapa photographernya :( okeyh2 sambung. today activity di luar sekolah.

mcm pasar malam dah

  taklimat sebelum start : janganlah sesekali mnunjukkan makanan di hadapan kera2 di bukit malawati okay kalau taknak makanan anda dirampas. 


lost this game yg mnybbkan kena minum air sirap garammm..bwekkkk


fakhrul bertugas kat checkpoint ni..dia yang pakai bju mcD tuh.huehuehue



explorace di bukit malawati!choii...tersangatlah semput. tercungap-cungap. I never want to join explorace sampai bila2 tak nak join pon and i never ran like that before dengan beg yang sgt berat ( ada 3 botol air full and some buns) maybe coz the spirit is there that's why i can made it! its encourage me to do the best for the explorace. clue dia sangat memenatkan. apabila kami berada di atas, clue di bwah dan juga sebaliknya. mndaki betul kami hari tuh. entah berapa kalori burn kat situ.hoho. sangat memenatkan but enjoyable moment we had. ada satu masa sgt tak larat, i stop running and walk tp my team tak habis2 bg kata semangat suruh lari balik. together we run tp ada satu masa together we pancit jugakla setelah for hours turun naik bukit.balik dari sana, siap2 utk dinner. habis dinner tuh ada jualan cenderahati . aku pergi tengok.ouh.okeylah.to be frank, aku tak tgk je, aku pergi beli. aku ni suka bab2 souvenirs ni.then, terserempak dgn my captain. boleh pulak dia ckp muka aku macam tak mandi. dia ingat ni kem RAMD  ke tak mandi. zaman tak mandi tuh dh berlalu okayy.LOL.




No comments: