Pages

Sunday, May 19, 2013

rest gap!

Assalamualaikum! hai :)

its been a looonggggg time since my last post yang pasal KESUMA :) rindu sangat nak menaip blog. ambil kesempatan sekejap time keluar outing kat tapah ni :) tahun ni jadual sangat padat. after exam ada exam lagi. now, baru sahaja habis mid term. tak tahulah result macam mana yang bakal rene dapat. i'm so scared but redha and tawakal jelah coz i know i already do my best.  setiap bulan ada je event yang menarik. ouh. sebelum tuh, tak terlambat rasanya untuk rene ucapkan 

SELAMAT HARI IBU DAN GURU UNTUK SEMUA IBU DAN GURU :)

especially to my mom :)

malam semalam ada wayang pacak . tonton ramai2 kat court netball. cerita tajuk dia tak tahu tapi okeylah. tu kali kedua rene dapat tengok wayang pacak kat sekolah. first wayang pacak tak dapat tengok sebab time tu pergi KESUMA. then , masa tayangan citer madagascar time tuh ada dinner rumah biru. dia jemput semua kapten dan vice captain sekolah.wuu..thankyouthankyou :) 


petang semalam. for the second time, we do the "kek batik versi asrama" dapat sambutan lagi.. tak sangka kami. later i post about it :)  this morning, again buat entah kali ke berapa perjumpaan rumah terpaksa di tunda dan dibatalkan (bilalah boleh jumpa kanak2 Presto ni) coz form 5 ada inter-class netball :) kelas rene dhlah ada 8 orang je prempuan, nasib baik ada player yg hebatt.. Rossa Robin dapat masuk semi final and our theme is PINK! 

today is sunday and tomorrow is monday. welcome back to the hectic life!

No comments: