Pages

Saturday, August 17, 2013

10 tahun :)

Assalamualaikum :)


hai :) I'm so happy today :) At last, dapat jumpa my girls, my babies, my sweethearts! ♥
Azie-Zatie-Aisyah-Poe-Zaf
I miss them so much much! bukan tu je, aku jumpa kawan-kawan sekolah rendah aku jugak :') now, its already 10 years. semua dah besau-besau belaka. cantik2, hensem2 :) semua dah dengan haluan masing-masing. Alhamdulillah, sambutan raya kali ni menyatukan kami semula ♥


me with pelajar harapan TiKL .lololol ;)
zatie cakap mata kitorg sama. sama ke? aku lg comelkan? hihihi. 


haa..sape pulak nih? Inilah seteru saya.muahaha. kalau korang memang mngikuti perkembangan blog ni, tahula siapa dia.hewhew. masih clueless? well, nilah Im :) kawan baik *baik ker *roll eyes. hiks. , musuh ketat *evillaugh. This is our first picture after 10 years friendship taken by cik poe :)  entah macam mano entah boleh terpakai sedundun. *menyampah pulak tengok.hahaha. actually time ni aku separa merajuk dengan dia disebabkan janji tak ditepati -..- 

me : hr ni ada study group..bla..bla..bla..

im : alaa, nape buat hr ni..bla..bla..spek..bla..bla..baru..bla..blaa

me : *alasan* xpe esok ada jugak bla...bla...

im : haa..tgklah..bla ..bla..bla..

 esoknya...

me : zatie, sape datang rmh ?

zatie : haa..ada.bla, bla, bla, Im ada..bla..bla..

me : ouh...okay.tolong cakap kat Im aku benci dia..*untuk kali ke berapa entah I always say I hate him -.-

out of sudden he called me, aku ragu2 sebenarnya nak angkat coz I know maghah aku takkan lama, mesti terburai jugak gelak aku..lgpun, aku takdelah real maghah, kuciwa je. yelah kitorg dahlah susah  sgt nak bersua muka, dia boleh main2 bila aku seghius. mana aku tak geghamm. rasa nak hantuk je kepala dia.hishh. Then, unexpected tadi terjumpalah pakcik Im nih kat rumah terbuka kawan aku, serious awkward gila -..- bukan apa, rasa nak gelak je, masing2 ego nak tegur, dok jeling-jeling masing2.

im : haa.buat apa? tgk org makan? makanlah.

me : *elehh.plisslaaa..buang current je tgk dia makan. *macam mana aku nak makan, sorang pun tak gentleman bagi gadis-gadis yang ayu duduk elok kt meja makan tuh.

last skali, aku bersimpuh kat lantai, minum air oren sambil sembang dgn mil mil si budak rmc. trkejut aku tgk mil mil sakan beraya, padahal kawan aku lg sorang tuh dah balik rmc semalam. banyaklah benda dibualkan sbb mmg lama tak jumpa. then, saya dapat dodol and chocolate from ezafirul! yeayyy..! birthday dia, boleh pulak dia yg bagi aku hadiah..terima kasih banyak-banyak. saya suka coklat. dodol pun. :3


*bestfriendS*


p/s : dah tak merajuk dah. *mengada*  good luck trial batch 96 ..kesuma (selasa), sbp (rabu), tikl (jumaat) :)





No comments: