Pages

Thursday, December 12, 2013

BBW at Mines

Assalamualaikum :)

me and syaida a.k.a adik!

Haiiii thereeeeeee....ya Allah syukur sangat at last dapat jugak jari-jemari menari atas keyboard ni.lol. lama sgt tak update and its already December guyss. ingat habis spm,nak terus non-stop blogging but u know something just happened. now, no one can stop me.muahaha. sekarang tengah hangat big bad wolf (book sales) at mines. me? ofcoz taknak terlepas jualan buku murah! mula tuh ingat kat mines punyalah ronda2 ..manalah bbw ni then tanya pekerja kat situ boleh pulak dia jawab tak tahu. garu kepala je aku dgr jawapn org tuh. then, tnya yg lain pulak . dia kata kt MIECC. bangunan sebelah mines. OWH. lol us. tiba je kat dewan pameran, rambang mataaaaaa sungguh!



                                     

azim-naim-syafiq my bestfriends :')


ramai orang.banyak buku.banyak pilihan.


ouh and I met my ex-senior SESTA there, Zulafifi :3 kenalkan? pernah masuk paper tuuu. Our school best student :) 


serius rambang mata. masa masuk ruang pameran ni, kwn aku tanya berapa banyak masa perlu kat sini? kang nak beleklah , nak pilihlah, nak discusslah, apalah..nak agak masa memang payahlah -.- time tuh pukul 12 then i answered to them pukul 1430. pastu berpecah, jalan2...pilih my books, (novel RM8 kauuuuu..ada RM3,RM5..perrhhhh.panassss) then tengok usha2 kat kanak2 punya ruang nak pilih mana sesuai untuk adik2 aku pulak.  sheila ofcoz pwincesss tp last2 aku pilih buku warna2 je utk dia. ghazi, buku animals and history.he loves it so much. untuk adik aku yg form2 tuh aku blur sikit, dia ni kadang2 aku tak boleh baca apa yang dia minat. lama jugaklah aku kat ruang buku marvels, nak beli ke tak.beli.tak.beli.tak. last sekali, xpelah nnt pwtc punya bookfair aku beli komik untuk dia.


                                          

Aisyah pun rambang mata pilih buku architecture, dia minta tolong buat pilihan, aku pun tak tahu macam mana nak tolong kalau dia dah nak semua -.- aisyah2 , lagi bahaya bawa budak nih. time nih aku dah penat berjalan cari buku, lepak jap kat aisyah..bayangkan dari pagi tak makan , mana tak bateri low :3 macam2 gelagat aku perhatikan sepanjang kat sana..ada yg bawa kotak ke hulu ke hilir sbb nak beli buku byk sgt, murah kan. ada jugak yg bawa bagasi sekali. tu palingg aku respect. 





i loveeeee this pic so muchhh. coz naim was mad at me sbb tak jumpa auto kt dslr.lololololol. sorry naim bukan dengki tp tak biasa pakai dslr. hewhew.sumpah lawak. caught in action.


Big Bad Wolf is the best opportunities for u guys to add your collections.So, don't miss it! until 15 Dec only...ingat bbw kat MIECC, bangunan sebelah mines, don't be like us.lol. :)



3 comments:

Husna Khairuzan said...

amboi bestnya beli buku. Untuk saya tak da ka?

Nurul Husna (HK) said...
This comment has been removed by the author.
Arina Insyirah said...

hahah..awat tak habaqqqq... xpelahh..awak tuh nk pg plkn dh..hahaha