Pages

Friday, December 13, 2013

#throwback primary school :)

Assalamualaikum :)

Lunch tadi heavennnn sgt dapat makan ikan keli.hoho. semua pakat tahan pedasss..dah lama sangat tak makan makanan yg pedas sangat5 ni! ghazi muka dahlah bulat makan makanan pedas jadi merah2 terus sheila cakap muka dia macam tomato.HAHA. then, teman my mom pergi sekolah. ouh. I got a new design project! Later I post about it :) mlm ni santai2 tgk gambar sekolah rendahku yg sekarang woww..sgt colourful,meriah.


masa darjah 1 ingat lagi sekolah ni pernah berkongsi dengan sekolah menengah, macam pelik pulak bila fikirkan balik.





suka sgt tengok ruang tangga ni..mcm nilah aku cadangkan buat kat tangga asrama, lawooo sikit. setiap rumah ambil satu ruang tangga


mural belakang stage, laluan makmal sains..lawa sgt tp tersorok sikit kedudukan dia. and agak creepy kalau waktu malam. :3


Foyer sekolah , tempat tunggu nak jwb upsr, ambil result, hari anugerah semua bagai -.- 




 sejak bila entah ada pagar kayu nih.. dulu time jadi pengaws aku suka jaga kawasan ni time rehat, laluan ni pun aku suka..mcm lorong misteri.hoho..agak tersorok tp hakikatnya antara laluan utama pelajar. 


antara hotspot, pondok kat tempat basikal. kadang2 berpiknik kat situ. :3



kawasan surau dh ada taman mini..lawaaa sgt , siap ada pondok kecik lg.


taman mini sekitar kwsn pentadbiran..suka main lompat2 kat sini.hewhew




ruang makan guru yg my mom design..menang peringkat apa yea..tak ingat pulak..Ain Maisarah pun puji my mom's work time dia buat lawatan sekolah ke sekolah. Lupa pulak nak ambil gambar tandas. Tandas sekolah lagi cool sangat! hasil kerja keras my ex-english teacher, cikgu Rosiah. Macam bilik tidur dah tandas sekolah dibuatnya...lawaaaa gilos. 



#foreverlove SK Bandar Tasik Kesuma :)





No comments: