Pages

Monday, January 13, 2014

We Got Married! Saranghae Oppa~

Annyeonghaseyo~


Haaa..sudahhh ..nila sebab2 aku malas nak layan korea sangat..too sweetttt sampai terbuai-buai hati aku... hoho.. Lately ni aku banyak layan show game korea, running man sudah tentu. Next, We Got Married yang membuatkan aku rasa macam nak kahwin.HAHA.lolololol. :p Pasangan yang paling aku suka Taecyeon and Emma Wu!


Both ni cute sangat! Emma or GuiGui from Taiwan while Taecyeon (2PM) from Korea. Pasangan yang banyak perbezaan  daripada aspek languages n cultures. but they still can get along with each other.. Taecyeon sabar je melayan kerenah emma yang macam budak2 *manjagilos. Actually, Emma lebih prefer nichkhun dari kump 2pm. She loves seeing Taecyeon become jealous bila dia act yang dia really3 like Nichkhun. Bagi aku Taecyeon lagi okay drpd Nichkhun nih.

-Nichkhun-



Banyak part lawak sepanjang diorg hidup as husband&wife. Paling kasihan part emma rosakkan robot kesayangan Taecyeon. Baru dengan satu sentuhan robot tuh terus rosak...Riak muka Taecyeon kelakar sangat..frust betul. Then, part paling aku suka bila diorg tengah buat wedding photoshoot, photographer arahkan emma to hold the hand bouquet lovingly bayangkan bunga tu nichkhun.. Taecyeon dengar bengang je , dia terus ambil bunga tu nak buang.lol. Time housewarming pun, he invites all the 2pm except nichkhun...entah macam mana nichkhun still datang. 



with their cute couple PJ's.. the best WGM couple. silalah tengok. :3

Next couple, Kim Hyun Joong and Hwang Bo the "lettuce couple" :)

Speselnya couple ni sebab the wife is older than the husband.. beza pasangan ni 6 tahun.  Comel jugak...kering gusi, sakit perut semua ada... sikap selamba si suami muda ni sentiasa menarik perhatian , si isteri yang sentiasa rendah diri sebab people always say that her husband is prettier than her.lol. 


Well, its seems great having a younger companion. Many fresh things, ideas.
tak bersikap mengawal, mendengar cakap, helping hand...when there is pros also there is cons... sometime  yea..kadang2 ada side tak matang ( but u know someone pernah cakap kat aku..the age is not the real matter.. tak semestinya kita mngukur tahap kematangan seseorang itu berdasarkan umur dia)...and the worst kita akan mula berkedut dulu. >_<



Now, I'm watching this : Waiting for love :)





No comments: