Pages

Monday, April 14, 2014

18 alreadyyyy ;)

Assalamualaikum :) 




such a busy week last week tak terkecuali diz weekkk >_<. hari-harilah sibuk.hihi.Happy birthdayyy to me... Happy Birthday to me! yeayyy! I'm already 18! 

8 April

I tidur kat rumah my aunt sebab ketiadaan air kat rumah. >_<  coz hari esoknya my uncle and I ada kursus Illustrator @Bangsar. Kursus tuh 2 hari. gerak dari kajang to bangsar dengan komuter tukar tukar naik lrt. jauhh woiii -___- so, kena gerak dari pagi. Malam tuh memang tidur awal , bfore 2300 dah pengsan then macam biasa ah kannnn... 0000 (9April)

9 A4RIL

text masukkk..masukk masukk....
call ponnn..
maaflah siapa yg call tuh.
memang dengar suara tidur aku..hihi...
aku hanya mampu jawab..."hmmmm, ahhh, yeee" HAHHAA
maluuu ceqqqqq.... :3


wish yang paling tak boleh blah from my best friend, dheva... "tahniah sebab hidup lagi" ahhh... :D luckily ada balloon. coz i really love balloon ;)

Kebetulan pulak time tuh boleh pulak wechat aku buat masalah...hamagadddd,..sabar jelah. kena install balik.. pagi tuh pergi kursus.. sepanjang pergi kursus senyum je memanjang.. rasa nak jerit satu duniaa.."HEY TODAY IS MY DAYYYYY". :)))) 

then, I got text from my girlsss... tnya whether ada kat rumah ke tak.  Masa tuh memang tengah bersesak dengan orang dalam tren (*orang dah nak balik dari kerja) perhh..memang peak hour...dengan tangga beratus.. haha..over pulak... memang kepenatan tahap lapan.. dah sampai kajang.boleh pulak tapak sandal aku tercabut..ya Allah...sabar jelah.. then, jalan ke kereta kat tmpat parking. Masuk dalam kereta barulah dapat reply text, dapat jawab call..lega betul rasa dapat duduk. Sampai rumah my aunt dalam pukul 8 mcm tuh..then, near 9 kod baru gerak pergi pizza hut coz my girls ada buat makan2 sikit for meee.I'm so toucheddd... :******** Penat macam mana pun birthday wajib sambut oii. 

*sorang takde* my baby poee :***

Boleh nampak lah muka penat akuuu...seyez macam zombi.. tak secomel time birthday celebration YJ.. LOL XD



HADIAH timeeee... part paling digemari. kekekekeke . hadiah aku tahun ni major of it berasaskan warna PINK and PURPLE. thankyouu guysss...really appreciate it..hilang penat seharian , perut terasa kenyang apabila dikelilingi orang yang kita sayang and orang yang mnyayangi kita :') Coklat yang zaf bagi tuh memang mngusik jiwa aku sebab memang aku dah lama nak coklat macam tuuu.."LOVE ARINA" ada nama sayaaa..ada loveee...ada warna fevret sayaa.hihi. At first, aku tengok mcm lilin kod.heee. sayang gila nak makan tapi balik je terus hilang love2 tuh kena makan dengan adik aku... ergh = ="


ni pun hadiah yg terbaik jugakk. ilmu adobe illustrator. terimakasih pak ira sebab ajak erin! :3 You guys kalau ada yang berminat boleh join bulan mei and jun ni. Sebarang pertanyaan or apapun check at this :)


next ,.. tadaaaa. alhamdulillah..terpilih untuk ujian kelayakan calon guru.. sekarang nak belajar baiki tulisannn balik..nak jadi cikgu tulisan tanaklah macam doktor ye dak.hahaha.



 this is my best gift for yearssss..my girlss.. :') *budak2 nakal nih.



 forever and always I LOVE US ;)


p/s : hope segalanya berjalan dengan lancar esok :)) gl n atb another baby zie! :3

1 comment:

muhammad fikri said...

Huyoooooooooooo, hahaha lol, okay bye 👋