Pages

Thursday, April 3, 2014

I Remember You



Korang pernah tak jumpa orang yang korang kenal lepastuh korang jeling?

Aku pernah. Tak sengaja sbenarnya. Tak sengaja tapi dengan niat. Hah acano tuh?

Time tuh my family and I pergi makan luar. Dah lepas order tuh, out of sudden ada seorang lelaki datang pergi kat my mom borak2.. At first, I pelik then I think mybe my mom punya student..my mom memang popular dalam kalangan student dia. Then, my mom macam nak kenalkan lelaki tuh kat I.. masa tuh tengah bz dgn phone kod, I pon angguk2 jelah.. dari ekor mata I tengok lelaki tuh still tercegat kat situ and he look at me.  I pon..huh? what you expect from me? berdiri apa lg..dh tegur tuu , geraklahh..HAHAHA. *jahat aku nih. lama dia berdiri , aku pon pandang dia..then jeling. Dia terus minta diri from my mom.. *hah.jangan main2 bila I jeling tau.hihi. takdelah, maybe dia dah nak balik kod waktu tuh.

my mom : kenapa adik macam tuh?

me: apa? *buat tak bersalah*

my mom : kenapa buat kawan macam tuh? tu kan khairul....

me : khairul mana mama niiii...*blur*

my mom : Khairul Nizamm, kawan adik darjah 2..skang skolah agama kat kuala selangor tuuu...

me : huh?  OH NO?!!! lain benor muka dia! *dulu cerah, skang gelap sikit.hihi,


terkesima sekejap.kesiannya kat Khairul. Dahlah berpisah bertahun-tahun. Sekali jumpa kawan sendiri jeling...cisss...tak patut , tak patut. Sampai sekarang aku tak tahu n tak dapat contact si Khairul ni. Satu2nya kawan yang betul2 mnghilangkan diri. Aku rasa kalau tanya orang lain msti diorg pon dh tak ingat siapa dia. So, sorry . I remember you :)

No comments: