Pages

Thursday, April 3, 2014

Rindu study :')

        Hari tuh aku pergi shopping dgn my aunt which I called her mummy. Kalau ikut mummy pergi shopping mimpilah nak singgah satu mall je...bermacam-macam mall wajib singgah sebelum sampai ke rumah. Then, I tengok alatan menulis, all the things yang berkait time tgh belajar dulu..tetiba muncul pula perasaan rindu berbakul-bakul time belajar..time dok asrama..rasa macam tak sabar nak sambung belajar balik, tak kisahlah my result is OK or KO or nott so badd or not too good tooo I really really really eagerly want to continue my studies.. I miss my locker a lot...rindu nak hias loker and sumbat macam2 barang dalam loker tuh..rindu sangkut banyak baju then I complained xde baju..haha...rindu my crazy classmates that majority boys in it..sakit kepala je.haha



see? ramai kan lelaki? 2 kali ganda perempuan. sabo jela perangai masing2. I miss our 5 Rossa's mommy, Teacher Hanusuya. Hari tuh ambil result tak dapet nak ketemu. :')


Inilah my batch , Partisan1213. Trylah cari I..hoho XD pakai baju maroon. tudung putih. muka nerdy sikit. hewhewhew. sedih betul tengok pic nih sebab baju career expo aku hilang.. hamagaddd..macam nela baru ley realizeeeeeee.. so, precious n sentimental u knoww.. 




1 comment:

Anonymous said...

Hey there, You've done an incredible job. I will certainly digg it and personally
recommend to my friends. I'm sure they'll be benefited from this
website.

My web-site ... home inspector staten island