Pages

Friday, June 26, 2015

bebelan malam



Kononnya nak tidur awal sebab esok kerja.Pukul 10 tepat dah bagi baby makan terus tutup lampu. Pusing kiri , pusing kanan. ambil fon, start scrolling IG, wassap lantak kau lah. malas nak communicate dengan orang sekarang ni *cikgrumpy. Konon2  bagitahu mama since sebelum berbuka lagi sebab tadi ya Allah tahap mengantuknya macam apa je. cuma masa sangatlah tak sesuai untuk aku lelap..sebab if aku dh lelap minimaaaa aku akan bukak mata balik is dalam 2 jam..yess minimaaa.. takde term take a nap sebab tu la I don't usually sleep during daytime...sangatla buang masaaaa.huhhh.

stressnya when you're sleepy but you just cant sleep sebab overthinking, yadadadaadaa. ouh I just bought an eye cream setelah hampir a year jugaklah tak pakai eye cream..macam takde function pulak aku apply eye cream tu tapi at the same time aku tak jaga waktu tidur plus pengambilan air masak jugak ke laut . Saje bukak laptop sat sementara tunggu bateri fon naik , now baru 3%.  ZzZz. Goodnight people :)

No comments: