Pages

Wednesday, July 15, 2015

Surat untuk cikgu

"Cik Rin, I love you because you smell like strawberry.
I love strawberry.
Thank you for teaching all of us. :) "

1. Memang aku nak nangis terharu sebab dapat cards from my students. eh saya garang tau sebab tu       saya terkejut ada jugak nak bagi kad kat iteww.hewhewhew.

2. Kalau yang rapat dengan aku tahulah ejaan RIN aku macammana suppose ---> RENE. nampak rare dan lebih famous kan :p tapi memandangkan aku ajar darjah 1 and you know they really5 hard to pronounce your name. eh! bukan setakat pronounce je! kadang2 nama aku bertukar jadi cikgu fatin atau cikgu ain -____- sabar jela. #cikgusentap #merajuklah dan untuk mengelakkan mereka tambah huruf "K" , di belakang nama RENE . ==" kalau tambah huruf "W" boleh tahan lagi jadi RENEW, ni jadi RENEK , eh dahlah kita ni rendang , cukup 44 students betul2 rendanggg macam pokok keladi. :'(

3. I love you because you smell like strawberry. yang ni aku resah sikit. ouh before that, thanks to mummy sebab belikan saya lotion from mark&spencer bau strawberry,,yee wangii sangat tapi saya suka bau lotion bombshell lagi #belumbelilagi #veranganjeImampu #gigihkumpulduit #tungguduitraya. lollol. Bau bombshell lagi terbawa sampai ke mimpi ye anak2 murid. lol. Okay sambung aku resah sikit, bulan puasa ni boleh ler lagi wongi2 kalau murid2 nak salam ke apa, bukan apa , aku mengajar sesi petang, dah sah2 selepas lunch ataupun dah sampai sekolah baru nak makan ke apa. ngerinya kalau lepasni tangan bau kari, sambal petai ke. KAHKAH, nitemare budak2 nak salam aku . lepas ni kena bawa hand lotion setia masa dalam beg. hmmm.  what if I smell like onion ? onion ring? *yums*. what if you don't like strawberry? don't you love me anymore ? okay cikgu emo. #cikguterlampau


show your love for your loved ones to learn